Blogg comeback fra paradise

Hallo bloggen.! Kjære alle super fans, nå er jeg tilbake!

Dette comeback-innlegget vil som de fleste andre innlegg på denne bloggen være blottet for selvinsikt, ironi og humor…

2016 var et dårlig blogg år her på denne siden. Mange er nok utrolig lei seg for det og en god del tårer har nok trillet nedover kinnene på norske sykister etter som dager, uker og måneder har gått uten nye innlegg, men dette er det nå slutt på.

For med mye blogghvile har motivasjonen kommet tilbake for å plage livet av alle som klikker inn her.
Som vi alle vet digger alle i hele verden denne bloggen, så jeg vil jo ikke pine dere med mitt fravær mer enn nødvndig.

img_2681

Oppkjøringen til 2017 blir gjort på Mallorca, vi prøver å bli så tan som mulig så vi i det minste ser godt ut på sykkelsetet.

 

Off-season har det jo også vært, den ble det også godt nivå på hos Lexberg.no

img_2089

I år delte jeg rom med denne karen, Vegard Stake Laengen, som foran 2017 sesongen har skrevet under for laget UAE Abu Dhabi

img_2193

Riktig kosthold er viktig under off-season for å kunne prestere stabilt, derfor ble det mye is og Haribo under proffuken hos Lexberg i 2016

Etter en vellykket proffuke hos Lexberg.no som det kommer et eget innlegg om snart, satte jeg kursen mot Lloret midt på Mallorca.

Her flyttet world tour og FDJ proff Odd Christian Eiking inn frem til jul og sammen med Ole Andre Austevoll (Team Coop), Sindre Lunke (Team Sunweb) og David Desa (Fana) som kom på kortere besøk dannet vi en liten norsk koloni i den lille landsbyen.

img_2589

Her er bilde fra en god økt før jul, med David Desa, Sindre Lunke, Ole Andre Austevoll og meg

img_2701

Odd er en eventyrlysten type, så jo dårligere veien ser ut, jo gladere blir Odd når har får syklet på den 🙂

img_2785

Å du tror sikkert hver eneste trening her på Mallorca går som en drøm? Vel det gjør den ikke, for selv om sykling er gøy er det slitsomt å henge på en lett fjellgeit fra Askøy…da kan en ekstra kopp kaffe på den lokale cafè´en friste mer, heldigvis for meg er Odd en sta fyr som alltid klarer å dra meg med ut på trimtur.

img_2603

Man skulle også tro at kultur forskjellen på en bergenser og trønder kunne skape konflinker, men i vår lille koloni hjelper alle til så godt de kan. Når en klatre sterk bergenser punkterer og må tisse nøler ikke trønderen med å hjelpe til med pumpingen.

img_2692

Når man sykler med Sindre og Odd er det en relativt stor sjangse for at løypen blir kupert, selv om Mallorca´s høyeste topp kun er en falsk flate for disse guttene…Heldigvis venter de på meg slik at jeg også får vært med på bilde 🙂

img_2532

Samler du denne gjengen i samme leilighet er du garantert god stemning:)

img_2540

Sender du David opp Coll dels Reis på hjulet til Lunke er du garantert stjerne smell på førstnevnte! Som igjen gir en god historie 🙂

img_3011

Det er ikke bare godt humør og god kvalitet på treningen, her viser også Lunke deg hvordan man tar en kvalitets-selfie etter en god bakkeintervall

img_2501

Det har etterhvert blitt mange timer trening med Ole og Odd, heldigvis skal det blir mange mange fler:)

img_2943

Rett før jul fikk jeg også lokket ned denne karen, Frederik Wilmann…vi fikk dunket noen gode dager og lagt ned god mengde rett før juleferien 🙂

img_2979

Inn mot juleferien valgte jeg å slippe godt opp på mengden, spise MYE god mat og MYE godsaker!

img_3067

Hjemme i Norge kom frykten om julekiloene snikende, denne frykten tvang meg på rulla hvor jeg gjennomførte gode, men korte hardøkter gjennom «juleferien» 🙂

Det har vært en fantastisk god jul, å starten på det nyet året har også vært helt fantastisk

img_3126

Kofferten ble etter jul pakket med GoPro som jeg fikk i julegave av min mor, høytaler fra mine stebrødre, nye hvite sokker fra min sponsor GripGrab og gode produkter fra The RaceDay.

img_3133

Første økt på Mallorca etter juleferien var sammen med denne luringen, Svein-Are Hansen.

img_3198

Å når man er med Svein-Are er han kone Eli aldri langt unna. Mine to superhelter fra Vadsø inviterte meg og Martine hjem til seg i Palma hvor vi feiret nyttåraften.

img_3171

Nytt i 2017 her på Mallorca er at jeg nå blir forfulgt av en rosa babe, aka min kjæreste Martine Hoaas.

img_3242

Ole Andre Austevoll har også lurt seg ned hit i januar, vi har nå lagt ned en meget god uke med trening.

img_3256

Godt trøkk oppe i fjellet og godt selskap har sikret at kvaliteten på den første treningen i 2017 har vært skyhøy.!

Når jeg nå skriver dette innlegget ligger jeg rett ut på sofaen å restituerer etter en god intervaløkt, på føttene har jeg en rosa og en hvit ullsokk strikket av min svigemor samtidig som min kjæreste som også har flyttet ned hit flyr rundt om kring.

kan ikke gjøre annet enn å smile når jeg tenker på hvor ubeskrivelig privilegert jeg er som får muligheten til å følge mine drømmer her i livet. Det krever mye innsats, men med fantastiske folk rundt meg er dette mulig enda en sesong.

Før jul ble jeg oppfordret til å legge ut info slik at folk kunne støtte meg via Vipps, dette ble en stor suksess!

15284920_10157821467390394_5030162674607647501_n

Et enkelt bilde som dette fikk mye oppmerksomhet å skapte blandede reaksjoner av de som så dette på Facebook. Det syns jeg var gøy, jeg har nå allerede kjøpt inn 8 kilo havregryn så jeg er godt sikret på den fronten en god stund fremover.

Vipps´en min funker fortsatt om noen skulle ønske å sende en krone eller to:)
Så vil jeg gjerne si tusen hjertelig takk til:

 • Eli
 • Ketil
 • Ann Katrin
 • Johnny
 • Ørjan
 • Silje
 • Asgeir
 • Per-Arne
 • Jakob
 • Mari
 • Per
 • Rolf
 • Leif
 • Bjørn
 • Lars
 • Eirik
 • Kirsti
 • Marcus
 • Pål
 • Henning
 • Siv
 • Morten
 • Dan
 • Jo
 • André
 • Tonjemt
 • Christian
 • Kristian

Tusen takk igjen for at dere bidro med en eller mange flere kroner, jeg setter utrolig stor pris på dette 🙂

Så over til litt Instagram-tips, anbefaler alle å følge disse folkene under her, klikk på navnet for å sjekke de ut:)

Med disse navnene nevnt over nærmer vi oss slutten av dette innlegget, men jeg vil tipse dere lesere om at dere kan følge med på Strava: Dan Erik Hansen Strava her vil jeg nesten daglig legge ut treningsøkene mine som et slags bevis på at jeg faktisk sykler/mosjonerer med jevne mellomrom her på Mallorca!

Flere av dere tror sikkert at jeg sitter på cafe eller drikker paraplydrinker på Magaluf, men dette er altså ikke tilfelle 🙂

Dere kan også følge meg på følgende sider:

Vil du trene på samme sydhavøy som meg anbefaler jeg dere å sjekke ut Lexberg sin Facebook side: Lexberg.no Facebook 

Til slutt vil jeg nevne at med GoPro i hus er det stor fare for  at det dukker opp en videoblogg eller to, har du ønsker eller forslag til hva en slik video skal inneholde må du gjerne legge igjen en kommentar eller sende en melding med dine tips/ønsker.

Avslutter innlegget med en link til video av en intervalløkt med Ole, filmen med GoPro:

Intervalløkt med Ole Video

Håper dere ble mer fornøyd med dette innlegget enn jeg ble, på gjennsyn 🙂

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: