Førjulstrening på Mallorca

HALLO BLOGGEN…!!! 2018 er her, først og fremst vil jeg benytte anledningen til å ønske dere lesere et riktig godt nytt år, håper juleferien og nyttårsfeiringen har vært fantastisk.

Om du syns det nyet året har startet bra blir det nå enda bedre, for her kommer en rykende fersk videoblogg fra meg til deg.

På videoen under har jeg klippet og limt sammen noe av det bedre jeg hadde liggende fra treningen i November og Desember på Mallorca.

Flere videoblogger er allerede under innspilling, så hvis det er noe du har lyst til å se må du gjerne gi beskjed om dette.

Se og nyt:

Håper denne falt i smak, fremover vil jeg komme med planene for 2018, samt et egent innlegg om kaffe og et aldri så lite innblikk i treningen her nede på Mallorca. Går alt etter planen får vi også noen kule gjestebloggere på denne siden også så følg med.

Liker du denne siden setter jeg stor pris på om du kunne delt den med venner og kjente..liker du den ikke kan du likevel dele den for å plage andre:) Husk, det er smart å bygge opp litt god Karma tidlig på året, så del, del og del…på forhånd takk!!! 🙂

På gjensyn:)

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: