Videoblogg fra Mallorca

Hallo hallo hallo bloggen, kjære alle millitrillioner lesere og superfans!

Har dere noen gang lurt på hvordan det er å være på sykkeltur med syklister på world tour nivå? Vel, det er ikke mye å skryte av altså, men uansett….Nå gir jeg dere muligheten til dette!

img_3491

Gjennom store deler av vinteren har Odd Christian Eiking fra FDJ og Sindre Lunke fra Team Sunweb bodd hos meg på Mallorca hvor vi har dannet et aldri så lite sykkel-kollektiv her på vår vakre sydhavsøy.

Kvaliteten på treningene har vært skyhøye, humoren i verdensklasse og useriøse høydepunkter har kommet på løpende bånd….

Jeg har trykket record i tide og utide på våre treningsturer samlet alt sammen i en 26min lang videoblogg slik at dere kan ta del i hverdagen ute på tur, jeg gir dere #DanTheMan, #SuperOdd og #LunkiPunki AKA Mallorca´s havregrøtkonger, vær så god:

I tiden fremover vil jeg så klart fortsette å trykke på record-knappen, både før, under og etter trening med disse to karene, min kjæreste Martine vil også bli et offer for videoblogg tvang så hvis det er noe dere lurer på kan dere sende inn spørsmål til meg! Har dere ønsker om hva vi skal filme på videobloggen kan du også komme med disse! Legg gjerne igjen en kommentar eller ta kontakt med meg på https://www.facebook.com/Dan-Erik-Hansen-107936129286656/

Vil dere se alle de andre videobloggene jeg har laget kan dere klikke på linken under her, der vil dere finne videoer fra underveis i konkurranse også!

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: