Klar for Birken på lag Wilmann!

Hallo bloggen, hallo hallo 🙂
Siden sist har det blitt noen små seire, sure tap og jeg har lånt meg terrengsykkel.! Div resultater fra sesongen oppdateres fortløpende, disse finner du her: Resultater 2016 .

Sist helg skrudde jeg opp setet på min stefar´s terrengsykkel til maks, satte på landeveis pedaler, meldte meg på Kongerittet og kvalifiserte meg til Elite-klassen i Birken! Dette er noe jeg ser utrolig mye frem til da en fullføring av Birken vil løse et av mine aller største problem.! For i Norge er du ikke syklist før du har syklet følgende ritt:

  • Birken
  • Trondheim-Oslo
  • Tour de France

Så etter førstkommende helg kan jeg forhåpentligvis i Ola og Kari Normann sine øyne være syklist:) Grunnen til at jeg velger Birkebeinerrittet for å kunne bli kalt syklist er enkel, Trondheim-Oslo er for langt per dags dato og påmeldingen til Tour de France finner jeg ikke på EQ-timing…
Det å skulle sykle over fjellet med sekk har jeg delte meninger om, men med tanke på at jeg kan fylle den med kaker og drikke til banketten gjør det hele litt mer motiverende.

Her later jeg som jeg vet hva jeg holder på med på terrengsykkel, men sannheten er at jeg kun ser så kul ut i et brøkdel av et sekund før jeg desperat tråkker 4-5 tråkk på bakhjulet, vingler litt og akkurat redder meg inn rett før jeg smeller inn i låveveggen:) Takk til Martine Hoaas som lot meg leve med liv og helse for dette bilde!

Her later jeg som jeg vet hva jeg holder på med på terrengsykkel, men sannheten er at jeg kun ser så kul ut i et brøkdel av et sekund før jeg desperat tråkker 4-5 tråkk på bakhjulet, vingler litt og akkurat redder meg inn rett før jeg smeller inn i låveveggen:) Takk til Martine Hoaas som lot meg leve med liv og helse for dette bilde!

Det blir også en glede å endelig tilbringe noen dager med Frederik Wilmann igjen, tiden har gått sakte siden NM! Blir utrolig gøy å tråkke til på grusveier med han nå på lørdag, selv om han mest sannsynlig forsvinner fort oppover bakken med en knipe andre storfavoritter.

Helt klart gode minner fra sykkelsetet med Wilmann, her fra UCI rittene i mai.

Helt klart gode minner fra sykkelsetet med Wilmann, her fra UCI rittene i mai. Foto: Dude fra Joker Bygg Torget

Under Birken vil vi som alltid se utrolig bra ut, denne gangen ikler vi oss vår kjære klubb Varanger sine farger.

Utrolig gøy å prøve ut nye ritt, ser frem til å trå så fort som overhode mulig opp og ned på grusveier over fjellet i denne drakten:) Takker alle støttespillere og Wilmann for muligheten til dette!

Utrolig gøy å prøve ut nye ritt, ser frem til å trå så fort som overhode mulig opp og ned på grusveier over fjellet i denne drakten:) Takker alle støttespillere og Wilmann for muligheten til dette!

Nå gjenstår det bare å trene litt, pakke sekken og håpe på pent vær… Jeg vil jo ikke at de hvite sokkene mine skal bli skittene.! Fikk faktisk tilsendt noen svarte sokker fra min nye sponsor Grip Grab  å det er vel etter hva jeg har forstått lov på terrengsykkel.!

Birken kan følges på Birken TV på denne linken: Birken TV
Eller ved å følge live tracker på denne linken: Birken tracker

Start nr både på meg og Frederik Wilmann vil bli lagt ut på min Facebook side i løpet av uken så følg med for flere oppdateringer der: Dan Erik Hansen Facebook

Det var det jeg hadde for denne gang, nå får vi bare håpe Eli og Svein-Are oppe i nord blir fornøyd med guttene sine i helgen slik at vi får komme på besøk i nord og i sør 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: