Fra Hedmark til Mallorca

Tjohei fra Mallorca!

For kun noen uker siden gampet jeg rundt i Hedmark på tempo eller terrengsykkel med kaffestopp hos Ivar-The Cakemaker som mål på hver eneste tur.!

sdr

Her ligger jeg glad og fornøyd på toppen av Fjøråsen rett utenfor Kirkenær iført Santini´s 2018 vinterkolleksjon! Foto: Håvard

Nå noen uker senere har jeg lagt bak meg en fantastisk uke med guiding for Lexberg.no i Palma og kommet i gang med treningen oppe i den fantastiske landsbyen Lloret de Vistalegre her på Mallorca!

Det vil si at jeg er klar for en ny vinter her på Mallorca, for de som ikke har fulgt så mye med før kan dere ta en titt på denne artikkelen fra DagensNæringsliv fra i vår da de besøkte meg her på øyen: Dan Erik DagensNæringsliv 

Det har vært stille fra meg på bloggfronten, det må jeg bare beklage.! Det jeg kan trøste dere lesere med er at jeg den siste uken har hatt utallige timer med Idémyldring med meg selv! Om dette har ført til noen fornuftige ideer gjenstår å se, men en god del temaer til nye blogginnlegg har det i hvert fall kommet frem.

Noen hint til innhold av bloggen de neste ukene er:

  • 2018 min beste sesong
  • Trening vinteren 2017/18
  • Kaffe
  • Bakerier på Mallorca
  • Sponsorer 2018
  • Den tøffe prioriteringen for å følge drømmen
image1

Både jeg og min DareBike sykkel er klar for noen tøffe mnd med trening her på Mallorca! Forholdene er lagt til rette for en solid vinter.!

Denne vinteren slipper jeg også å trene alene, allerede på fredag kommer Odd Christian Eiking ned for nye eventyr! Ser frem til mange timer og mil rundt omkring på øyen med han! Det ryktes også at Sindre, Odin osv også vil dukke opp med jevne mellomrom før jul.

GoPro kameraet er også med i år så du skal ikke se bort i fra noen videoblogger utover heller.

Har du som leser noen ønsker om innhold på bloggen eller kanskje noen spørsmål du vil ha svar på er det bare å ta kontakt, så skal jeg gjøre so godt jeg kan for å gjøre dere fornøyde.

Hvis alt går etter planen vil jeg blogge en gang i uken, men det kan til tider være slitsomt å bli kjørt i senk oppe i fjellene av fjellgeiter fra bergen og samtidig skrive blogg så derfor tørr jeg ikke love noe 100%.!

Det eneste jeg kan love er at den beste sykkelbloggen i Norge er tilbake og kommer til å inneholde seriøse og useriøse blogginnlegg.

Håper du som leser dette følger meg videre her på bloggen, syns du dette er interessant hadde jeg satt utrolig stor pris på om du ville dele denne bloggen med venner og bekjente 🙂

Det var det jeg hadde for denne gang, neste blogginnlegg er allerede påbegynt så følg med, den popper opp om ikke så alt for lenge, frem til da: På gjensyn 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

 

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: