Velkommen til ny hjemmeside/blogg

Dan Erik Hansen

Født: 08.08.88

Høyde: 194 cm

Vekt: 85 kg

Klubb: Bergen CK Elite

Mitt navn er Dan Erik Hansen og jeg er en 23 år gammel gutt. Kommer fra Kongsvinger men bor nå for tiden i Bergen hvor jeg bruker meste parten av tiden på skole og trening. Er spurter og temposyklist hos Bergen CK Elite.

Bloggen min handler om livet som syklist, og gjennom denne bloggen vil du kunne følge utviklingen min som syklist, samt mine tanker, meninger og opplevelser rundt trening og konkurranser. Begynte å sykle noen turritt i 2010, men hadde mitt første år som aktiv syklist i 2011. Sesongen 2012 satser jeg på å kunne utvikle meg mer på fellestart samt på tempo. Hovedmålet er NM Tempoen, vinne noen kretsritt å sykle ritt i utlandet. Jeg kommer til å legge ut info om resultater her gjennom sesongen.

Hvis det er noe mer dere lurer på så spør i vei 🙂

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: