Intervju på radio

Ja da har kommet meg til østlandet og befinner meg for tiden i Bærum, her trener jeg for det meste og er med venner jeg ikke har sett på lenge:) jeg har også blitt oppringt av avisen og radio fra Kongsvinger, altså der jeg kommer fra og har gjort et intervju med de som sendes på Kongsvinger radio i morgen mellom kl 14 og 15, bare å slå på og høre, det handler så klart om sykling:) Jeg skal også møte de torsdag eller fredag for å ta bilder i forbindelse med syklingen min. morsomt at lokal mediene følger med og det gir jo motivasjon til å stå på videre.
Jeg kommer tilbake med mer om intervjuet og muligens en link til det hvis dette er mulig, men søker dere på Kongsvinger radio finner du den på nett:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: