FIASKO tempo uten like…TRAGISK…

Når du som vakt på et sykkelritt sitter på ræva å ser feil vei og ikke stopper en bil som kjører rolig ut og sperrer hele veien når jeg kommer i 50km/t…FAEN…og at de hadde flyttet vendingen til midt i en sving i slak motbakke var heller ikke et sjakktrekk…kjørte for langt da vakten ikke så meg bak bilen slik at han kunne vinke med det dumme flaget sitt for å markere vending…FIASKO tempo…det var det negative som fullstendig ødela min tempo i dag…det positive var jo at jeg hadde knall ben, så lover godt med tanke på de kommende tempoene og da spesielt NC og NM tempoene:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: