NC Eidsvoll: Tempo

Jeg liker tempo, men lange tempoer er vel ikke min sterke side…de på 10 og 20km er nok heller min greie og da det i dag ble kjørt 36,2km var det klar for syre test og fest i bena…

Startet kanskje vel hardt da jeg tok igjen mannen foran meg før det hadde gått 3km men kom inn i et stabilt tempo etterhvert, men ikke høyt nok…

UCI har også regler vi skal følge noe som gjorde at jeg tilsammen stilte sykkelen 6 cm, det er ikke særlig lurt rett før en så hard tempo, så merket det ganske godt å slet med å finne god rytme underveis, men fornøyd med bena så blir spennende å se på morgendagens fellesstart her på Eidsvoll, nå er det over og ut for denne gang:D

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: