Hjemme etter en skuffende helg og lang reise

Da er jeg tilbake i bergen igjen etter en 7 timer lang kjøretur fra Eidsvoll..skal ikke være lett å være på reise fot, men ejg kan trøste meg med at formen er noe bedre en den har vært de siste 2 dagene der nede.

Helgen gikk ikke som planlagt da 75 % av laget ble syke og kun en man stilte til start, men Eirik gjorde en god jobb da vi ikke var der og kjørte inn til 50 plass på gårsdagens rankingritt rett foran et stort felt så lover godt.

jeg sto av rett etter start på søndagen da jeg hadde problemer med å puste fordi jeg var så tett, dette førte til at jeg sto over søndagen også og gjorde da min jobb i langesonene.

i dag skal jeg ut å trille syklen en liten tur, er et lokalritt som heter Fanafjellet opp tempo som går i dag, skal sykle bort til start å vurdere om jeg skal stille, greit å få ut litt overskudd også hvis jeg er frisk nok til det. er formen bra nok tar jeg også en avgjørelse på om jeg stiller på NC Oslo om 2 uker eller om jeg blir i bergen og forbreder meg mot NM.

mer er det vel ikke å si om denne litt skuffende helgen..avslutter med noen bilder og legger ut en kort video rett etterpå av målgang på rankingrittet i går der Randin vant foran Berntzen og Eidseim.

Syklene pakkes ned for hjemmreisen

7 timerstur foran oss i bil

Onco på plass

Østerhus på plass

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: