Hviledag og kretsmesterskap

Først vil jeg si takk til alle som er innom hjemmesiden min, i går var det ny besøksrekord på en dag: hele 320 stk var innom i går, setter også stor pris på tilbakemeldinger slik at jeg kan gjøre ting bedre eller eventuelt fortsette med det som folk liker å lese. Nå over til dagens innlegg.

Ja da var endelig den endelig her igjen, hviledagen altså!
Man blir sliten av å være heltidssyklist selvom jeg av og til lurer på om folk som pendler til å fra jobb kanskje har det like tungt til tider. For maken til sykling skal du lete lenge etter, de ligger å moser på alt de kan fra dørstokken hjemme og frem til kontoret.

Men nok om pendlere i dag er det hviledag og den nytes på den lateste måten. I dag sov jeg til jeg våknet, desverre ikke lengre en til kl 9 men men, vært i byen å spist thai mat til lunsj (der fikk asbjørn den klassiske flue i suppen, se bilde nederst) og ikke minst en tur på cafe. Alltid like trivelig på cafe, man sitter der sammen med halve gamlehjemmet å spiser kake og drikker kaffe, jeg forstår godt at de sitter der 365 dager i året. Veldig avslappende og man får slappet skikkelig av… Det er vel strengt talt ikke så fryktelig spennende å lese om hvordan en syklist utnytter hviledagen sin så før jeg skremmer bort lesere bytter vi tema.

FOR til helgen er det KM (Kretsmesterskap) her i Hordaland, noe som er litt kult å vinne og vinne er noe jeg har planer om å gjøre. Derfor har jeg i dag meldt meg av KM bane på fredag for å kunne fokusere på KM tempo som er på lørdag. Hvorfor melde seg av KM bane? Eh det har seg sånn at å vinne KM bane som blir syklet på en friidrettsbane på Fana ikke er så stort i mine øyne så..ja…

Hovedmålet er å vinne tempoen (forsvare fjorårets seier) da jeg følet at formen er veldig godt, jeg fikk også bevist i helgen at det psykiske er på plass slik at jeg kan presse meg ekstra kommende helg. På søndagen er det også KM fellesstart, jeg er litt usikker på hvordan løypen er men håper den skal passe bra. Målet der er å henge med i front underveis og frem til avsluttningen, der vet jeg at jeg er utrolig sterk og har god selvtillit så da kan alt skjer. Går for gull begge dagene.

Frem mot helgen blir det 3 turer på temposykkelen og en langtur noe jeg gjorde med hell inn mot NM, satser på at dette skal slå positivt ut.

PS. Gratulerer til Oscar Svendsen, han ble i dag verdensmester i junior VM på dagens tempo.

Avslutter med 2 bilder fra dagen i dag og et bilde av Pozzato som viser at hvile er viktig:

Etter lunsjen ventet Napolionskake og Cappuccino

Asbjørn slapp å betale da han fikk flue i suppen…klassiker, vi andre spiste wok. Ingen fluer observert i den

 

Pozzato passer på å få nok hvile

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: