Spørsmål til noen i Team Fana?

Hello…!!!

Treningene går unna som bare det og nye videoklipp er på vei, men i påvente av disse tenkte jeg dere lesere skal få muligheten til å stille noen spørsmål slik at dere kan få svar på det dere lurer på…Dere kan også komme med ønsker til tema til noen innlegg her på siden!

Dere kan stille spørsmål  ved å legge igjen en kommentar her eller sende meg en meld på facebook, evt sende en mail.

I Team Fana har vi en fin gjeng med unge syklister og disse kan dere spørre om ting så skal jeg prøve å lure ut noen svar fra dem.

Ryttere dere kan spørre er:

* Dan Erik Hansen (meg)
* Ole Andre Austevoll
* Espen Andre Halsne
* Roger Dale
* Simen Størksen
* David Desa

Hva du vil spørre om er helt opp til deg selv, det kan være om alt fra trening til chicks…Fantasien har ingen grenser så send inn spørsmål så skal jeg formidle de videre usesurert og komme med ett innlegg der dere får svarene:D
Merk spørsmålene med NAVNET til den du vil spørre!

Bye Bye

Categories: Uncategorized | 16 kommentarer

Innleggsnavigasjon

16 thoughts on “Spørsmål til noen i Team Fana?

 1. Roy

  Hei! Jeg vil gjerne spørre følgende til den, eventuelt de, som har nav av merket Shimano:
  Hva er målet ditt med tanke på resultater i 2013-sesongen?

  • Red gruppe her…

   Målet mitt for 2013 hva angår resultater er topp 20 på NM tempoen (våt drøm topp 10)
   Vil også sitte bra med i NC å få et resultat der.
   Lokalt vil jeg vinne de temporittene jeg stiller opp i + noen lokale fellesstart seiere..Vil også hjelpe andre ryttere på laget til gode resultater der de har bedre sjangs enn meg!!

 2. Spør Rægger hvorfor han alltid kjørte med seniorkassett i Junior-klassen. Jeg vurderte å anmelde han flere ganger, men droppet det siden jeg slo han!

  • Roger

   Haha. Viss eg hadde hatt senior kassett så skulle eg knust deg 🙂

   • Der fikk du svaret ditt:)

   • Junior

    Roger, det er sant da. HVertfall i fjor hadde du 11-25 kassett eller noe. Fordi jeg lå bak deg noen ganger da, og da så jeg det. Men droppet som sagt å tipse om det siden du ble knust av meg. Men du vet med deg selv at der er sant!!! Ingen grunn til fornektelse

 3. Filip

  Hei, hvem er den beste spurtern, klatrern og tempoern på laget?
  Har dere noen kapteiner for 2013?

 4. anonym bodybuilder

  Hei Dan. Tror du noen gang at du blir like god å spurte som Kristian Ellertsen? Og tror du han blir kaptein på lokale ritt?

  • Hei hei…Vet ikke hvor god Ellerstsen var når han var ung, men er MYE bedre enn han til å spurte nå..hehe
   Kaptein kan han vel fort bli hvis han satser lokalt…Kristian vil vel vinne Rådalen rundt..

 5. Filip

  Hei igjen og takk for svar!! 🙂
  Lurte også på en ting til. Siden det er off-season nå, barberer der fremdeles leggene, eller er det noe dere bare gjør når det er konkurranser? Og eventuelt hvorfor/hvorfor ikke? Har ikke shavet selv, men er noen i klubben som gjør det, men de får så mye nupper. :S

  • Svar på den første:
   *Beste spurter er nok meg (Dan)
   *Beste klatrer litt usikker men tror vi har 3 ok der, David, Ole og Espen!
   *Beste på tempo er nok meg (Dan) men Ole blir nok veldig god neste år!
   Jeg shaver fordi det ser bra ut..!!! de andre gjør det av samme grunn men kun i sesongen…+ litt massasje..

   • Filip

    Ok, men hva med SImen og Roger, er de ikke gode på noe?
    Og du sa ikke noe om kapteiner!
    Blir det da Dan som kaptein på flatt, og David/Ole/Espen når det er kupert?
    Hvordan takler dere enventuelt enn sånn tredelt kapteinsrolle? Kan jo fort bli interne konflikter, sånn som Team Sky med Wiggins/Froome!

   • Simen er relativt ny så han kan jeg ikke utale meg om! Roger kjenner jeg heller ikke til men legger ut ett innlegg der han svarer på spørsmål i morgen!
    Kapteiner tror jeg vi må vente med, først må vi vise oss gode som lag og vise at vi henger med før vi kan kjøre for noen spesielle! Men sånn lokalt vil vi nok prøve på meg i avsluttningene og de andre da det er mange bakker underveis.. Vi er heldigvis veldig forskjellige da det kommer til kvaliteter så tror vi skal klare oss greit, David er god og eksplosiv i korte bratte bakker, mens Espen og Ole gjenrne må ha litt lengde på bakkene! Jeg jobber mye med å bli bedre i bakker men ofrer meg gjerne for guttene når det trengs!

   • Fiskern

    Hvilke sykkelbabes er de heiteste i NC? Da spør jeg alle. Og vil høre deres ærlige mening da. Juniorjenter er seff også ok! 😀

   • Skal sende spørsmålet til alle så skal du få svar når det kommer!
    For min del, Dan altså så har jeg faktisk ikke sett etter på sykkel chicksa…jeg har benyttet muligheten til å sjekke ut chicks off season og de har ikke drevet med sykling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: