Takk Lance Armstrong

Kjære Lance Armstrong, Tusen takk for alt! Du og du alene inspirerte meg til å begynne med sykling da jeg så deg på tv. Takk for alle magiske tv-øyeblikk under Tour de France som gjorde at jeg begynte med denne flotte idretten. Tusen takk for at du startet LIVESTRONG som har gitt håp til så mange og alt det har gjort for kampen mot kreft. Jeg har hatt mitt gule LIVESTRONG bånd rundt armen så lenge jeg kan huske og ikke tatt det av siden 2007 til minne om Pappa og til støtte for kampen mot kreft. Jeg vil aldri ta det av fordi det står for noe annet enn det du gjorde på sykkelsetet. Men til slutt, det sises at alle bør tilgis når de har fått sin straff, det kan stemme. Men handlingene vil aldri tilgis…!!!

livestrong_logo

Categories: Uncategorized | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “Takk Lance Armstrong

  1. Filip

    SKjønner at du er skuffet Dan! Det er jeg også selv om jeg har visst en stund at han var dopert. Synes det er trist, måten har jugd på, og hvordan han har plaget andre med trusler osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: