Kjære treningsdagbok: Bærum

Hei hei bloggen!!!
Onsdag morning sto jeg opp kl 06.00 å fikk meg en fin langtur på sykkelen før jeg tok toget til Bærum! Her har jeg for det meste trent:) torsdag hadde jeg en fin basis økt på Olympiatoppen før en liten skitur. Senere på kvelden prøvde jeg squash med en kompis for første gang, noe som var intenst men gøy.
Fredag var det ny skiøkt med litt over 3t skate i rolig temperatur, håpet å få en økt med pølsa Pettersen men han måtte på skitesting! Det endte med vraking av 5 par for han så da får vi håpe han fant noen god par:)
Lørdagen endte med 3 timer stake økt på skøyte ski, noe som kjennes veldig godt i dag, avsluttet dagen med 30 min skate! I løpet av oppholdet har jeg også fått levert et nytt energiprodukt som jeg skal prøve ut! Fikk endel tuber med energi honning fra Meråker gratis så blir gøy å teste ut på Mallorca neste uke:) energi honning fra Meråker kan er litt som gel! Petter Northug bruker dette mye! Det er jo tross alt lokalt fra Meråker!! Neste lørdag drar jeg til Mallorca i 2 uker så ser frem til å teste mye nytt utstyr der nede;) avslutter med noen bilder:) takk for meg:) ps. Takk for alle snaps, mange morsome snaps jeg får! Mange irriterende også men går bra:)

20130303-180942.jpg

 

Slapper av på toget med energi drikke levert av Red Bull,
leser bok om mental styrke og ser sykkel film

20130303-180955.jpg

 

Været skal jeg ikke klage på, her fra Holmenkollen rett før de sperret av
løypene for verdenscup i skiskyting

20130303-181010.jpg

 

Her er tubene med energi honning fra Meråker jeg prøver, så langt veldig godt og sunt 😀
Ikke minst bra effekt…!!!

20130303-181016.jpg

 

Bilde fra lørdagens 3 timer stake tur, syre i armene oppe ved ullevålseter.

20130303-181026.jpg

 

Søndag morning, blåbær og jordbær med 5mila på tv.

20130303-181602.jpg

 

Her et en søt hund, type teppe hund 🙂 veldig stille:D

Categories: Uncategorized | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “Kjære treningsdagbok: Bærum

  1. Jon Lyshaug

    Hei Dan Erik.
    Hvordan legger man opp en 3 timers stakeøkt? Bare stake i vei? Intervaller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: