Mallorca dag 14

Ja da var siste sykkeldag her på Mallorca ferdig, på dagens plan sto det bakke test opp Sa Calobra.!
Alle rytterne var fit for fight ved frokost bordet men man merket at folk var fokusert på vei mot dagens test.
De antatt beste klatrerne på laget tok det pluttselig ekstra rolig i bakkene på vei til testen mens jeg som den tyngste rytteren dro i fra.

Vel fremme i bakken var startlisten klar å jeg startet først.
Bakken testen var på ca 9,5 km og hadde en stigningsprosent på 7,1 i snitt, for min del ble dette en fin gjennomkjøring og ikke minst en fin test på formen.

Etter 2 uker her nede med mye mengde overrasket jeg meg selv med å holde en snitt watt på 390 opp bakken, da jeg stoppen klokken på toppen viste den 32 min blank. Noe jeg er veldig fornøyd med da jeg veier rundt 83 kilo.
Jeg vet selv hvor jeg mistet litt fokus underveis og dermed tråkket for dårlig watt, vet da hvor jeg kan hente endel sekunder.
Men igjen, jeg er ingen klatrer eller bakkerytter og med tanke på de antall kiloene jeg veier mer enn de andre er jeg meget fornøyd med dagen. Dette er motiverende for temporittene som kommer i starten av sesongen!

Resten av gjengen leverte bra og her er hele listen:

Ole: 28.28
Kjetil: 29.57
David: 30.13
Roger: 30.30
Kristian: 30.34
Dan: 32.00
Gunnar: 33.16
Simen: 33.21

Som dere ser var et uklassing av vår kjære Ole. Ellers lite å melde om, alle gutta skal samles i kveld for å avslutte samlingen. Imorgen venter hjemreise + laaaaang vente tid på flyplassen. Jeg kan trøste meg med at det kun er 10dager til jeg skal ned hit til Mallorca igjen, da for å kjøre ritt og få inn formtoppen.

Ps. alle gutta på laget spilte Pro Cycling Manager i går der følgende lag vant: Dan og Simen. på andre plass kom Espen og Ole mens stakkars Roger måtte lide med David som taper…David presterte å fucke opp alt for…

Følg med videre, det er snart sesong:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: