Må ha det, bare må ha det…!!!

Er du syklist? Eller har du et barn, barnebarn, nevø eller en andre i slekt/vennekrets som driver med sykling?
Da liker du sikker å følge med sant? Da er det en ting du bare må ha: Bladet Landevei… Dette er et blad som blir skrevet av en utrolig trivelig gjeng som vet hva de snakker/skriver om, ikke nok med at de vet hva de driver med, men de fanger leserne med sin skrivemåte og brennende lidenskap for denne fantastiske idretten (livsstil) som Landevei er.

Her får du et innblikk i syklistenes hverdag i portrett intervju, du får gode tips i kulturskolen, tips til reisemål i inn og utland, test av div utstyr og herlige repotasjer fra sykkelturer i vakker natur.
Landevei er et blad som ikke bare trykker resultater på svart/hvit og skriver et kjedelig intervju, men et blad som tar for seg sykling som livsstil, de får med de ukjente reglene i feltet og de trekker frem alt du trenger og ikke trenger å vite om denne fantastiske idretten.

La deg trollbinde av tekster skrevet på en engasjerende trollbindene måte, kjøp Landevei i dag: http://www.ffshop.no/landevei-c-116.html og gå inn på http://www.landevei.no for mange flotte smakebiter.

Her er neste nr som kommer snart:

cover

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: