Multipower for power…!!!

Da har jeg endelig kommet godt i gang med treningen her ved mitt nye hjem på Mallorca. Hatt 7 fine dager i Spania så langt med mye god og variert trening.
Med meg mot neste sesong har jeg Multipower på laget, der har jeg et sammarbeid med sportsernæring noe som er alfa & omega for en syklist.

Denne uken har jeg kjørt langturer  og noe hardere økter på vann og ISO energidrikke  for å teste effekten av produktet, jeg har også brukt Magnesium Liquid muscle recovery etter trening.

De første dagene kjørte jeg rolig i variert terreng, både flate turer, men også gode lange økter i fjellene. Disse øktene kjørte jeg med vann på flasken. Mengdetreningen vi syklister må ha blir tunge etterhvert som dagene går, da kroppen ikke får den energien den trenger under alt fra 3 til 5 timers trening.

På fredagen som gikk kjørte jeg 8×4 min bakkeintervaller med ISO energidrikk. På de foregående dagene hadde jeg følt at energikurven dalte etterhvert som treningsøkten gikk! Logisk nok, siden jeg da kjørte på med kun vann. Jeg var ute etter å finne effekten av ISO drikken til Multipower!
Den lot ikke vente på seg. De 4 første dragene gikk på vann mens de 4 siste på energidrikk. Energinivået økte fort. Etter kun få minutter kunne jeg holde trykket opp på de 2 neste intervallene, på de 2 siste klarte jeg også å øke watt uten å føle meg mer sliten kort tid etterpå!

På lørdag valgte jeg å kjøre en 5 timers langtur kun på vann og vanlig mat på lommen. Jeg gikk tom da det var igjen ca 45 min av turen.
I dag søndag hadde vi igjen 5 timers langtur på programmet, denne gang med max spurter innlagt mot slutten! Denne turen gikk med Multipower ISO energi drink på flasken. På siste bakkespurt kunne man oppsummere turen med 5 harde spurter, der de fleste var opp mot 1700 watt, og godt med energi i det jeg parkerte sykkelen i stuen.

De små flaskene med Magnesium Liquid muscle recovery etter hver tur har også gjort at jeg har kunnet starte turene dagen etter med friske ben. Det er gull verdt for en syklist i mengdetreningsmodus. ISO drinken inneholder også vitaminene C+E+B6+B1 noe som er viktig for idrettsutøvere som vil holde imunforsvaret sterkt gjennom hard vintertrening. Alltid nervøst og spennende for en idrettsutøver å prøve nye energiprodukter, da det ikke er alt som funker for enkelte.
Alt i alt etter første uke er jeg positivt overrasket og ser frem til en energifylt vinter. Dette var mine erfaringer så langt, noe mer detaljert beskrivelse og effekt vil jeg skrive mer om etterhvert som erfaringen med produktene til Multipower blir bedre. Jeg vil også få flere produkter etterhvert, så følg med. Er det noe DU lurer på angående dette er det bare til å ta kontakt, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Du kan lese om Multipower her: http://www.multipower.no du kan også følge de på diverse medier ved å trykke på disse linkene: Instagram & Facebook 

Dere kan også følge meg for flere bilder og oppdateringer ved å gå inn på disse linkene: Twitter , Instagram & Facebook

Multipower ISO energy drink med vintage vita miner

Multipower ISO energy drink med vinaminer

Multipower med utsikt nesten helt ned til Soller

Multipower med utsikt nesten helt ned til Soller

Multipower sin recovery shot (Magnsium)

Multipower sin recovery shot (Magnsium)

Multipower produkter på plass, klikk deg inn på http://www.multipower.no for mer info.

Multipower produkter på plass, klikk deg inn på http://www.multipower.no for mer info.

Categories: Uncategorized | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Multipower for power…!!!

 1. Adrian

  Alt hadde vel strengt tatt fungert bedre enn vann..? Det handler vel egentlig om at det totale energiinntaket under treningsøkten din har økt. Ikke på grunn av dette iso cummet ditt!

  • Hadde men mat underveis på alle øktene også:)

   • Adrian

    Ja, men hvis du spiste akkurat det samme på begge øktene dine har energiinntaket ditt økt. Dessuten er det nok snakk om raskere energi i Multicum enn i brødskivene dine. Multicum inneholder mest sannsynlig en større andel karbohydrater, som skytes raskere inn i musklene dine!

   • Mye mulig det

 2. Adrian

  Tips til neste test: Snickers mot Kinder Maxi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: