Dan´s videoblogg S1E3: U6 Etappe 3

Hallo hallo bloggen! I dag fikk jeg endelig pustet skikkelig for første gang på flere uker, det er gøy.

Beina er fortsatt ikke helt 100% men formen blir bedre å bedre for hver dag/hardøkt den får.
I dag sto rett i underkant av 190km på planen, det gikk unna…..ALDRI noe skikkelig brudd som fikk «stor» luke, jeg var avgårde i noen mil underveis men ble tauet inn som alle andre.

Men så skjedde det noe på siste runden, jeg skulle egentlig opp for å se etter Simen for å plassere/trekke opp han men ble dratt litt med på hjulet til en som støtet, når han stoppet litt opp trøkket jeg til skikkelig å kjørte meg opp bruddet som hadde gått noen km tidligere.

Etterhvert kom også riktige lag/ryttere opp, noe som gjorde at vi holdt inn til mål. Jeg fryktet bakken opp mot mål da beina ikke føltes helt kanon så mot slutten prøvde jeg å gå alene rett før 1 del av bakken, jeg ble raskt hentet men gikk ganske raskt igjen å fikk en liten luke med 2-3km igjen…Dessverre for min del var jeg helt tom inn mot siste bakke…Da gikk en Bliz rytter til, jeg mistet leder gruppen jagene bak men klarte akkurat å hente den inn! I spurten var jeg laaaaangt nede i kjelleren, klarte å ta noen plasser opp bakken til mål å ble nr 7, er nå på 8 plass i sammendraget, som beste norske rytter enn så lenge, det er jo litt stas:) Ps. utrolig gøy at vi Rye gutta (Aleksander og Simen) klarer å samarbeide så godt i feltet. Også gøy å se Lillehammer/Asker markere seg i nesten alt som skjer, heia Norge 🙂

Slik ser man ut rett etter målgang, plassering er selvfølgelig kult! Men best av alt er følelsen av at kroppen endelig fungerer! Jeg ser virkelig frem mot NC Trondheim i august.

Slik ser man ut rett etter målgang, plassering er selvfølgelig kult! Men best av alt er følelsen av at kroppen endelig fungerer! Jeg ser virkelig frem mot NC Trondheim i august.

Strava link til dagens ritt: U6 Cyling Tour Stage 3 

Så over til dagens videoblogg, vær så god 🙂

Vil også takke for alle tilbakemeldinger jeg får på Snap/meld osv om videoene, koselig at de fleste av dere tydeligvis setter pris på det.!

Til slutt vil jeg nevne og gi kudos til Ørjan Vika, gøy å se deg i brudd i noen mil! Ditt første i et skikkelig ritt, det er gøy 🙂

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: