Dan´s videoblogg S1E5: U6 etappe 5

Hallo bloggen, i dag syklet vi nest siste etappe her under U6 i Sverige! En 160km lang etappe som ble preget av sidevind, det er #Hammer´n

Planen var å komme i brudd, dessverre ble det ikke til dette, men etter 4 mil satt jeg helt i front da et lag fra Danmark satte fart opp en bakke, jeg var en av de siste som klarte å klore meg fast på gruppen som kom avgårde, men da jeg oppdaget at Simen (El Capteino) satt 200meter bak i gruppe 2, jeg slapp meg da ned til han for å hjelpe til med å tette luken.

I gruppen var det jeg og Amundrud fra Asker som tok mye føringer, ut i sidevinden på neste rundet brukte jeg det lille jeg hadde igjen av krefter til å tette luker som oppstod slik at Simen fikk det så»behagelig» som mulig.!

Så gikk jeg jo på megasmellen, beina stivnet helt, de siste 60km var egentlig bare en kamp om å komme til mål, i morgen avslutter vi touren her nede med en tempo på 14km. Håper på gode bein + en herlig følelse på temposykkelen før det blir en pause med ritt frem til august.

Sånn føler jeg meg innvendig nå, utslitt...!!! Skal bli godt med noen dager ferie :) Lofoten her kommer jeg...

Sånn føler jeg meg innvendig nå, utslitt…!!! Skal bli godt med noen dager ferie 🙂 Lofoten her kommer jeg…

Dagens ritt-fil fra Strava: U6 cycling tour etappe 5

Her er dagens videoblogg 

 

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp fra min hverdag på godt og vondt)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)
Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: