Fra høstidyll i de dype skoger til sydhavsøy og proffuke

Hallo kjære lesere å velkommen tilbake etter en aldri så liten offseason her på bloggen 🙂

I likhet med denne siden har jeg også avsluttet min sykkelsesong, dette har gjort at jeg har fått litt ekstra tid til å gjøre det jeg har lyst på utenom syklingen. jeg har vært med venner osv men jeg har også syklet endel…for det er jo det jeg liker aller best 🙂

De vanlige treningsturene har blitt byttet ut med CX og MTB turer i skog og mark.

De vanlige treningsturene har blitt byttet ut med CX og MTB turer i skog og mark.

På turene har jeg også hatt fantastisk selskap, her med Halvor AKA kongen av marka...Anbefaler han som guide!

På turene har jeg også hatt fantastisk selskap, her med Halvor AKA kongen av marka…Anbefaler han som guide!

Etter at jeg gjorde ferdig litt sponsor møter i Oslo satte jeg kursen mot de dype skoger på Hedmarken, her slappet jeg av med min stefar i ro og fred dagene før avreise! Ps Noen nye sponsorer er på plass for 2016, sjekk ut noen av nyhetene her: Personlige Sponsorer

Min stebror kom også på besøk, her fra en herlig MTB tur

Min stebror kom også på besøk, her fra en herlig MTB tur

Heldig som fikk slikt vær den siste uken i Norge, ble litt vanskeligere å dra men men

Heldig som fikk slikt vær den siste uken i Norge, ble litt vanskeligere å dra men men

IMG_4479

Wow…bare wow

Så den obligatoriske hyttebok skrivingen langt til skogs...nærmere bestemt Mosætra! Tror det skrives slik.!.!.!

Så den obligatoriske hyttebok skrivingen langt til skogs…nærmere bestemt Mosætra! Tror det skrives slik.!.!.!

Så noen timer senere satt jeg på SAS loungen på Gardermoen å drakk vin før flyet fløy meg til København, der ble det kaker, kaffe og vin på SAS loungen før et annet fly tilfeldigvis skulle til Mallorca, dette fikk jeg lov til å sitte på meg! Trivelige folk i SAS altså.

Fikk meg en god frokost i Danmark også!

Fikk meg en god frokost i Danmark også!

Så ble det natta for meg på flyet, det neste jeg våkner opp til er 20+ og en svett flyplass, men kom meg relativt raskt frem til huset jeg bor i.!

Ikke for å skryte men jeg laget dette bilde helt av meg selv og alene på SnapChat :)

Ikke for å skryte men jeg laget dette bilde helt av meg selv og alene på SnapChat 🙂

Noen timer etter ankomst Mallorca satt jeg på sykkelen, her med Tony som eier huset jeg leier 2 etasjen i! Super fyr, her triller vi forbi skiltet som viset hvilken landsby vi bor i. Er du i nærheten må du si ifra så skal vi fikse kaffe :)

Noen timer etter ankomst Mallorca satt jeg på sykkelen, her med Tony som eier huset jeg leier 2 etasjen i! Super fyr, her triller vi forbi skiltet som viset hvilken landsby vi bor i. Er du i nærheten må du si ifra så skal vi fikse kaffe 🙂

Port de Soller... <3 For en fantastisk plass.

Port de Soller…

Noe som er nytt for meg er at det fortsatt er veldig mye turister her! Normalt sett har jeg komme ned etter at den sesongen er ferdig! Men litt flere syklister på veien i kombinasjon med 15+ grader mer enn hva jeg har hatt før skal jeg klare :)

Noe som er nytt for meg er at det fortsatt er veldig mye turister her! Normalt sett har jeg komme ned etter at den sesongen er ferdig! Men litt flere syklister på veien i kombinasjon med 15+ grader mer enn hva jeg har hatt før skal jeg klare 🙂

Flere spennende ting skjer i tiden fremover også fra den 17-24 oktober skal jeg være med på Proffuke hos Lexberg her nede på Mallorca.

Her er et bilde som forklarer litt mer hva denne uken inneholder! For mer info trykker du her:

Her er et bilde som forklarer litt mer hva denne uken inneholder! For mer info om Lexberg trykker du her: Om Lexberg

Skulle du av en eller annen grunn sitte hjemme i Norge å ikke få mulighet til å delta på denne uken men brenner inne med noen spørsmål til meg, Vegard Breen, Vegard Stake Laengen, Reidar Borgersen eller Truls Korsæth kan du kommentere under her eller sende meg en melding. Jeg vil i løpet av uken ha med GoPro å lage en aldri så liten videoblogg så da er muligheten for spørsmål til stede.

Du kan også følge turene/aktivitetene osv i løpet av uken på de andre sosiale mediene jeg bruker, en liste/linker finner dere under her.

Ps. gikk du glipp av intervjuet med meg på TV2 har NCF lagt ut klippet på sine sier slik at du kan se det om og om igjen helt til du går lei…selv om det er veldig lite sannsynlig at du blir: Video intervju TV2

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

  • Strava (Her legges treningsøktene mine ut hver dag)
  • Instagram (Her legges det ut bilder fra hverdagen, både seriøse og useriøse. Som oftest kombineres de 2)
  • Facebook (Her legges det ut linker, oppdateringer, bilder, nyheter osv)
  • SnapChat: Danerikhansen (Her legges det ut daglige bilder/videoklipp)
  • Twitter (Her legges det ut korte statuser, linker, bilder osv)

I tiden fremover vil du også få vite hvilket lag jeg skal sykle for i 2016, hvem som skal bo med meg i Spania etterhvert og når jeg kommer tilbake til Norge.

adiós 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: