Sesongstart på sykkel og blogg

Hei hei kjære lesere. Det var lenge siden sist! Jeg har rett og slett vært fryktelig dårlig til å sette av tid til denne bloggen.

Har for de av dere som følger meg på Instagram holdt dere oppdatert der daglig, men skal nå også ta meg sammen på denne siden også. I tiden fremover vil det på onsdager komme innlegg om forskjellige temaer, alt fra sokker, kaffe, trening osv.

Har du et tema du vil at jeg skal skrive om legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en meld på SnapChat: Danerikhansen eller på Facebook siden min Dan Erik Hansen Facebook

På søndagene vil jeg oppsummere uken min men innlegg slik dere har sett før:)

Her er jeg/feltet på vei over høyeste punkt på gårsdagens kuperte men VELDIG korte ritt. Foto: Sebastian Muntaner Pons

Her er jeg/feltet på vei over høyeste punkt på gårsdagens kuperte men VELDIG korte ritt.
Foto: Sebastian Muntaner Pons

Treningen den siste tiden har gått supert, watten har økt, overskuddet har kommer og spurten er bedre enn på mange år. Så når jeg i går sto på startstreken i årets første ritt jaktet jeg et godt resultat i en kupert rundløype på 100km.

Jeg var med på det jeg anså som farlige bruddforsøk å etter 40 km hadde veldig mange falt av samtidig som det var i ferd med å danne seg en tetgruppe, men da kom dommerbilen fram foran feltet å stoppet rittet.

Litt usikker på detaljene, men det hadde vært velt i løypen med motorsykkel og en eller flere ryttere. Rittet ble da nøytralisert, alle som hadde falt av (det var mange) kom opp igjen. Etter ca 40min siesta blåste de i gang rittet igjen, men de hadde da bestemt at vi skulle sykle rett til målgang.

Med over 100 ryttere med friske uthvilte ben ble det full gass, jeg kom meg avgårde i noen små grupper men kom meg ikke med da 6-10 ryttere gikk kontra på det ene forsøket jeg var med på.

Samarbeidet bak vær ræva selv om vi nærmet oss mye opp til høyeste punkt, men over toppen stoppet det helt opp.
Feltet samlet seg å dundret inn mot de siste km i 60km/t. På de siste 2,3km var det 6 rundkjøringer noe som gjorde at det var viktig å være langt fremme. Jeg satt greit fremme, men da jeg i første rundkjøring ble presset langt ut fra den ene siden og kuttet fremhjulet på fra den andre slik at sykkelen fikk en god sleng feiget jeg ut.

Reddet meg såvidt inn, kunne/burde nok fortsatt å kjempe i front, men med tanke på at bruddet foran tok seieren var det lettere å «feige ut» enn å ofre helsen i første ritt.

Trillet derfor inn midt i feltet til ca 55plass, var fra min passive posisjon vitne til flere som måtte ut av pedalen og ut på gresset etter hodeløs sykling:)

Nå ser jeg frem til neste ritt den 21 februar, mye bakker i den løypen på litt over 120km. Føler jeg går godt i bakkene vi møter i disse rittene, så håper å kunne kjempe i toppen.

Strava link fra gårsdagens kaotiske ritt finner dere her: 1° un invierno en Mallorca Strava

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: