Sesongavslutning med proffene nærmer seg, kommer du?

Hallo bloggen! Sommerferien er over, for meg og mange av våre proffer er høstsesongen allerede godt i gang! Mange tøffe ritt står på programmet og som leser av denne bloggen skal kanskje du også delta på noen ritt nå på slutten av sommeren.

Som de fleste lesere av denne bloggen vet rømmer jeg landet når kulden kommer snikende her oppe i nord.
Jeg pakker kofferten å setter kursen mot Mallorca, et paradise for alle syklister uansett nivå. Her får du syklet på de samme veiene som proffene, men nå får du også muligheten til å sykle sammen med proffene.

Rune Lexberg inviterer til «Proff-Uke» en uke der du får sykle med noen av de beste syklistene vi har i vårt kjære land.

thumbnail_image1

Her ser du utsikten over Palma en nydelig solskinnsdag:)

Hvis du har lyst på en fantastisk og minnerik uke bør du sette av datoen 19-26 oktober 2016!

Dette er en uformell uke hvor du kommer tett på landets beste syklister, det er fellesmiddag hver dag kl 19 med unntak av en kveld hvor alle drar sammen til en restaurant i Palma sentrum. Etter hver middag får du mulighet til å bli bedre kjent med syklistene da det er foredrag og spørretime.

Ryttere som er bekreftet så langt er Sondre Holst Enger som virkelig ble kjent for norske seere under årets Tour de France, han sykler for World Tour laget IAM, Vegard Stake Laengen stiller også opp i år, han vil ha hele 2 Grand Tours i beina + et OL når han møter dere på Mallorca, etter en strålende oppvisning i Giro d’italia og en debut i OL på fellesstarten er han nå klar for  Vuelta a Espana, Vegard Stake Laengen sykler også for IAM og er en type som alltid liker å sykle offensivt.
En annen Vegard, nemlig Vegard Breen(Proff på Fortuneo-Vital Concept) stiller også opp, med en bra Tour de France i beina og kanskje en av de klokeste sykkel-hodene i feltet bør det være interessant å sykle rundt på Mallorca med han.

Vil du se bilder fra fjorårets Proff-Uke kan du klikke på denne linken: Proff-Uke Bilder 2015

Du kan også lese mitt blogginnlegg fra fjorårets suksess her: Proff-Uke 2015 blogg

Etter tilbakemeldingene fra i fjor er ikke dette noe du vil gå glipp av, så gå inn på www.lexberg.no  for å bestille, du vil ikke angre….

Pris per person er NOK 8 000,- for dobbeltrom og NOK 9 200,- for enkeltrom.

Frokost, middag og leie av sykkel er inkludert*
*Flybilletter ordnes selv.

Sykketurene er tilpasset alle som kan sykle 5-10mil, det blir også gode kaffestopp/lunsjer underveis hvor man får muligheten til å lade batteriene! Her får man også muligheten til å komme med gode røverhistorier å skryte på seg mange millioner watt 🙂

Er det noe mer du lurer på er det bare å sende meg en melding, eller kontakte Rune Lexberg vi hans hjemmeside Lexberg.no/kontakt 

Følg meg også på følgende sider for oppdateringer

 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: