NM bilder kommer

Da er NM her og det hele starter med junior og U23 start i morgen, her kjører ikke jeg da jeg hverken er junior eller U23 rytter, men jeg kommer til å være i langesonen og ved mål for å få noen bilder underveis som jeg vil legge ut her på siden, jeg vil også gi noen bilder til en annen nokså kjent sykkelsiden nemlig: www.sykl.no der dere kan lese mer om sykkel relaterte ting.

kommer tilbake med nytt innlegg og bilder i morgen.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: