Sykkel NM 2012: U23 Bilder

Jeg er desverre blitt en gammel slik at jeg ikke får delte på U23 rittet men fikk knipset endel bilder mellom jobben i langesonen, kjente det kriblet godt i bena da feltet kom susende forbi og kan nesten ikke vente med å sykle tempoen på torsdag og ikke minst selv bli sluppet løs på Senior Elite fellesstarten neste søndag.

Men nok om det i dag var det U23 gutta som var i ilden ogU23 fellesstarten i sykkel NM 2012 er offesielt over for denne gang og seirene ut kom August Jensen foran Sven Erik Bystrøm, mens Kørner tok 3 og siste pallplass. skal ikke skrive så mye om selve rittet men har tatt endel bilder som dere ser her:

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: