Lenge siden sist, en liten oppdatering

Lenge siden sist innlegg fant jeg ut, har rett og slett glemt å skrive da jeg har reist til østlandet, nærmere bestemt Kongsvinger!

Jeg har jeg hatt langturer og roligturer hele uken for å hente meg inn etter en hektisk NM uke og samlet krefter, nå går jeg igjen inn i en ny periode med nøye mat spising og hard trening.

planen er noen 200km turer og intervaller denne uken både tempo og bakke drag, så blir det litt rolig i starten av neste uke før jeg skal sykle et ritt som heter Tour de Hallingdal som dere ser på rittprogram siden min her inne.

Dette rittet skal brukes som spurt trening og ikke minst tempo trening da det er en 21km tempo der på en av etappene, får presset seg litt mer i ritt enn trening. så bærer det av sted til Lofoten å trene med Sigurd Nesset etter det men kommer tilbake til det senere.

Skal også få litt etterlengtet masasje denne uke, skal bli godt å få masert ut litt av slitne sykkel bein.

Ellers er det vel ikke mer å si, er du i nærheten av Kongsvinger er det bare å slenge seg med på trening til uken:)

Bye så lenge og følg med på Tour de France:D

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: