Seier og grønn trøye i Tour de Hallingdal etappe 1

Lenge siden sist innlegg og morsomt å komme med et nytt der seier er med:) Vil også begynne med å beklage alle skrivefeilene, dårlig settningsoppbygning greier, feil bruk av , osv i innlegget men jeg har vunnet og bryr meg ikke så mye:)

Følt at formen har vært god siden NM og prøvd å holde igjen litt overskudd mens jeg har trent noen uker på Kongsvinger før Tour de Hallingdal.

TDH som startet i dag er et 5 dagers etappe ritt med 7 etapper, dag 1 startet med prolog(bakketempo) der jeg tok det relativt rolig opp, 2 timer senere var det klart for årets første etappe og det gikk rolig i starten, jeg prøvde meg i et brudd men ble kjørt inn 2 km før den innlagte spurten, klarte å samle krefter til å trå til i den. Gikk nok «litt» tidlig (800m) før spurten, men ingen fulgte så vant den lett.

Så ble det et volsomt kjør inn mot en 3kategori bakkespurt der et lite brudd kom avgårde.

Dette så lenge ut til å gå inn men 15km før mål begynte kjørtet i hovedfeltet og vi nærmet oss fort, mine lag kamerater Sverre og Alex gjorde en utrolig god jobb med å taue inn bruddet og de siste 3km kontolerte vi det mot spurt, Alex tok et skikkelig magedrag og holdt tempoet oppe før Sverre gikk til med et skikkelig opptrekk inn mot en rundkjøring som planlagt, vi fikk raskt noen meter og ut av rundkjøringen gikk jeg max. Dette skulle vise seg å holde 300meter til mål og jeg kunne løfte hendene over hode med nesten 50 meter ned til 2 man, usikker på hvem det var men mulig sverre var der en plass:)

Litt synd var det at sammenlagt håpet David røk av kjedet og måtte sitte i følge bil resten av rittet men slik er sykkelsporten og nye muligheter i morgen med en knall hard fjelletappe.

Jeg sitter trygt i grønt da det ikke er spurt poeng i morgen så vil nok ta det med ro og spare krefter:)

Bilder kommer senere…!!!

HURRA

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: