Tour de Hallingdal 2 etappe

Fjell etappe0 null poeng på spurt trøyen, som igjen betyr rolig dag for meg. Riktig nok i den forstand man kan ta det med ro i et sykkelritt…

Jeg satt med de andre trøyene i front under masteren og når starten gikk, gikk jeg i brudd.

Med meg i bruddet fikk jeg David, ikke helt som planlagt da han skulle spare seg men han er kjent for å kjøre tullete…

Vi fikk 20sek ca og lå i front første 8km ca før stigningen begynte, der støtet Jo Nordskar seg opp til oss der jeg tauet på david for å gi han en god start, da han kom opp kjørte jeg litt hardere før jeg slapp de for å ta det rolig selv.

Når hovedfeltet kom opp satt jeg meg bak men klarte å klamre meg fast, etter noen min var David og Jo kjørt inn og det var noen km igjen til første bakkespurt, på en flate hadde jeg nok krefter til å klemme til for å strekke feltet å få david i posisjon til bakkespurten men svingen opp til bakken kom litt for brått på David som igjen var litt ivrig og ikke holdt hjul, han havnet da bak en som veltet og mistet all fart og da også tetgruppen som gikk rundt svingen, jeg satt der men ville ikke kjøre på meg stive bein.

David kom seg på hjulet å jeg sa jeg kunne kjøre han opp men han dro rolig i fra og havnet midt mellom 2 grupper og kjørte alene resten av dagen noe som gjorde at han ikke fikk poeng på klatretrøyen og er ute av alle konkurranser, målet hans nå er etappe seier på lørdagens 2 etappe med topp målgang på toppen av en bakke på 8,5 km med prosent snitt på 6,1%.

Jeg fant meg en gruppe som jeg slappet av i inn til må og håper å ha gode bein i dag for i dag venter rittets lengste etappe og med viktige spurt poeng i mål, så jobben i dag er å sitte bra med i front å følge farlige bruddforsøk sammtidig som å ha krefter til å vinne etappen..+ det er fredag den 13..ikke gøy

men klar for min 2 dag i grønn trøye:) og håper vi slipper sprut regn slik vi har hatt de andre dagene

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: