Dobbel seier…!!!

Dobbel seier…!!!

Da er denne helgen ferdig og fort har den gått.

På programmet sto Øygarden Sykkelfestival som besto av 3 etapper: 10km tempo og 2 fellesstarter fordelt på lørdag og søndag.

På lørdag startet vi med 10km tempo der jeg endelig hadde gode bein igjen og en god følelse på temposykkelen etter en lengre periode uten den, jeg åpnet litt forsiktig mot vending da jeg var redd for å gå på en smell i den sterke motvinden. Etter vending derimot følte jeg at kroppen ga meg de svarene jeg ville og jeg kunne kjøre på, dette gjorde at jeg klokket inn på 13.17. Ikke en tid jeg er fornøyd med men med tanke på den sterke vinden er det bra, dette holdt også til seier i rittet.

Senere på lørdagen var det fellesstart der jeg støtet direkte fra start, her ble det støting hele veien og etter hvert kom jeg meg av gårde med en gruppe på 7 man. Av disse var 5 fra bergen ck med meg som eneste senior. Juniorene hadde delt opp i lag uten at jeg viste om hvem som var med hvem så da en av dem søtet seg opp til en fra åsane ck trodde jeg det skulle være ok og kjøre inn igjen.
Slik gikk det ikke da resten av gjengen satte seg på hjul de neste 4 milene. På siste runde fikk jeg 2 av de med i rullen men da var jeg nesten på stålet, jeg tråkket det jeg kunne for å holde sammenlagt ledelsen jeg hadde på rytteren fra åsane og klarte også dette, havnet på 3 plass i elite klassen og 7 totalt.

Så til dagen i dag da det var ny fellesstart på programmet. Her hadde jeg David, Henrik, Bjørnar og Eivind på laget mitt. Vi fulgte med på det som gikk av småbrudd i starten men ikke noe fikk gå før en åsane rytter rykket til alene, dette var rytteren som var bak meg i sammendraget.

Jeg bestemte meg fort for å spille på at de andre bergen ck guttene ville beholde sin plass i sammendraget og dermed ville kjøre han inn etter hvert, dette gjorde sitt til at jeg tok sjansen på å slippe meg litt bak å spare krefter. Ut på siste runden tok feltet igjen mannen i brudd og Bjørnar hadde gjort sin del av dra jobben i front.

Jeg satt med en god følelse i beina og hadde David og Henrik som opptrekkere, men 2 km før mål gikk vi etter en som søtet og fikk en luke på hovedfeltet, dette gjorde da at David fikk beskjed om å kjøre det han kunne for å holde unna men vi brukte han opp for tidlig.

Henrik derimot var kald og holdt meg fremme da feltet kom inn mot siste km, her ble det kaotisk og i den slake bakken opp mot mål startet spurten tidlig. Jeg var bestemt på å holde hjulet til Henrik så lenge som mulig da han så ut til å holde hodet kaldt og fulgte de riktige hjulene opp mot mål.

Så gikk Odd som nettopp vant NC i trondheim til men max spurt, Henrik gikk etter og jeg hadde full kontroll. Jeg lå kontrollert på hjulet til Henrik da han spurtet forbi Odd og da det gjenstod 50 klemte jeg til og trillet inn til seier med klar margin.

Totalt sett var denne helgen veldig vellykket, 2 seiere og sammenlagt seier i Elite klassen.

her er et bilde som jeg har hentet fra Åsane Elite sin twitter konto (@AasaneCKElite) og etjeg har tatt selv, flere bilder kommer senere:

Bilde av dagens spurt seier

 

 

Tempo–sammenlagt–fellesstart

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: