Snart NC igjen

Da er det noen treningstimer siden sist innlegg og i skrivende stund sitter jeg i Bærum.

siden sist innlegg har jeg syklet fana 2 dagers i bergen og trent endel, kroppen har ikke fungert slik jeg vil det skal men på lørdag fikk jeg en ok tempo kun slått av Nicholas som kom fra belgia, tidene våre var bra og det er et steg opp til hans nivå men med en litt bedre dag er jeg nærme og steget ned til de bak oss på listen er stor. Fellesstarten senere på dagen var også av ok kvalitet men jeg satt for det meste i fornt og bare var med.

Så fikk jeg magetrøbbel som gjorde at jeg måtte bryte gårsdagens ritt noe som alltid er kjipt.

Nå har jeg tatt turen til østlandet hvor jeg skal oppholde meg frem til Østfold 3 dagers som er nå til helgen, her er det en tempo som passer meg perfekt og topp 30 er målet og en tid under 13min, så er det gateritt som jeg ikke liker men håper å gjøre det bra på før det avsluttes med NorgesCup søndag med en fellesstart.

Frem mot det tar jeg med meg spinn cup i sandefjord i morgen for å få litt fart i litt trøtte bein, ellers vil det bli en vanlig treningsuke inn mot østfold.

Kommer med mer oppdateringer inn mot helgen og selfvølgelig underveis i østfold 3 dagers!

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: