Hverdag med trening

Et lite innblikk i hverdagen som syklist tenkte jeg dere skulle få og er det noe dere lurer på må dere ikke nøle med å ta kontakt. Jeg velger å bruke denne ukens onsdag som eksempel.

Dette var da en dag der det skulle gå rolig siden jeg hadde ritt i går og skal ha mange ritt til helgen.

I dag altså onsdag startet med frokost kl 9 før jeg trillet ut sykkelen litt før kl 10. Jeg møtte noen kompiser ( Lars og Fredrik) som jeg skulle trene med i dag på Smestad. På programmet sto 3-4t roligtur, dette vil si at vi sykler rolig rundt i sone 1-2.

Etter 2 timer hadde vi vært opp grefsenkollen, møtt Dag Julius fra Rye som hang seg på opp tryvann og vi syns da det var påtide med en liten pause og tok en obligatorisk kaffestopp på cafen inne i sørkedalen, her koste vi oss med litt kake og varm drikke.

Etter kaffestoppen møtte vi på Kristoffer Skjerping og Sondre Sørtveit fra Joker Merida som hang seg på resten av økten. Turen videre gikk en ny tur opp tryvann og en snartur inn sørkedalen, etter dette syklet vi hjem hvert til vårt og jeg endte på 3t 34min.

Under slike treningstur får man pratet mye seriøst men mest tull med andre syklister sammtidig som man får en sosial treningsøkt, slike turer er noe av det som er best med å være syklist.

I morgen venter en relativt lik dag, men på temposykkel og noe kortere tid da det er konkuranse fredag, lørdag og søndag!

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: