Spinn Cup

Tirsdag var det klar for spinn cup rett ved torp flyplass der det skulle sykles 5 runder relativt flatt men med sterk vind.

Allerede fra meter en gikk det max, spesielt for meg siden jeg valgte å gå til fra første meter. Jeg fikk en luke på 5meter mens feltet var på vei opp, jeg valgte å kjøre skikkelig og neste gang jeg snudde meg hadde jeg 50meter og ingen jaget. Luken økte etterhvert og da vi kom ut i motvinden satt jeg alene med ca 20sek ned til feltet, jeg merket etterhvert at vinden ville bli hard alene. Etter en runde solo i brudd så jeg en Glåmdal rytter og en Oneco mesterhus rytter støte fra hovedfeltet valgte jeg å vente på de. Da de kom opp kom også feltet jagende og etter litt støting fra samlet felt gikk et nytt brudd, dette skulle vise seg å gå helt inn desverre uten meg.

I hovedfeltet var det liten forståelse for hvordan man kjører skikkelig rulle så det ble luker, støting og mildt sagt elendig sammarbeid for å ta de foran igjen.

Etter 2 runder med å tette småluker og latterlig støting som ikke førte til noen ting bestemte jeg meg for å roe det ned til spurten. Det å spurte skulle heller ikke vise seg å være enkelt, først hektet jeg forhjulet mitt med en annen men reddet meg inn på utrolig vis. Så startet spurten og her ble jeg nesten meid ned bak fra av det jeg vil kalle en kamikaze veteran som gjorde at jeg tråkket ut av pedalen, men jeg var i spurt modus så fikk raskt skoen på plass og tråkket til igjen. Da hadde desverre 2 stk fått en liten luke men jeg tok de raskt igjen, desverre litt for sent til å passere de så jeg trillet inn til en 5 plass, ikke noe annet å si om dette rittet.

God treningsøkt og livsfarlig feltkjøring, nå er jeg klar for østfold 3 dagers. Dette med ny privat sponsor på plass, les mer om dette på egen side for sponsorer oppe til høyre.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: