Del 1. Det skal se bra ut

Først vil jeg si: Grazie a tutti gli italiani che visitano la mia pagina

Dette er DEL 1 av det skal se bra ut, DEL 2 kommer senere, kom gjerne med forslag til ting jeg kan forklare eller uttype.

Mange innlegg på denne siden om langturer, intervaller osv. Nå til et innlegg av det litt mer lekende slaget:
Dette er kanskje en av de viktigste om ikke DEN viktigste tingen jeg har skrevet om så langt her på siden, kanskje ikke alle syns den er så seriøs men tro meg. Dette er viktig å vite.

Sykling er en fin sport der det som i mange andre idretter handler om å vinne, enten individuelt eller som lag. Men det handler også om å se bra ut og jeg vil prøve å si hvorfor syklister gjør som de gjør på en enkel måte.

La oss starte med noe av det som er mest kjent, nemlig barberte bein.

Mange spør hvorfor vi syklister barberer beina. Vel det fins mange praktiske årsaker til dette men den viktigste, det ser bra ut, så sørg for å ha glatte sykkel ben, det ser bra ut…

De fleste syklister har hjelm og sykkelbriller på når de sykler. Da er det viktig å ha brillene utenpå hjelmstroppene… Hvorfor må man det spør du sikkert? Vel, det ser bedre ut og det har seg slik at det bare skal være sånn…

Så er det sokker, mange tullinger sykler rundt med ankelsokker. DET ER IKKE GREIT…!!! Ta deg sammen, kjøp deg hvite sokker som går litt opp på leggen. Hvorfor? Fordi det skal være sånn og det ser bra ut 🙂

Så over til styretapen, ja man kan bruke svart styretape hvis det matcher sykkelen. Men den bør være hvit, altså HVIT… IKKE litt grå fordi den er gammel, eller litt slitt… den skal være skinnende HVIT.. Hvorfor? Eh det ser bra ut:)

En liten ekstra godbit: Blir man sint på bilister/andre ting under en sykkeløkt skal man være sint og gjerne på Italiensk, hvorfor? Fordi alt høres bedre ut på Italiensk (si gjerne vaffanculo hvis du er sint på noe/noen)

Ps. Jeg er ingen ekspert på dette så feil kan forekomme. Si gjerne ifra (konstruktiv kritikk er bra å få) Sure kommentarer og innspill vil bli straffet med 10 Sveitserfranc i bot.

Avslutter med 2 stk bilder, det første av fasiten, en fyr som ser utrolig godt ut på sykkel og som ikke trenger noen introduksjon. (Han har faktisk vært inne denne bloggen og RT den) Uno dei miei più grandi modelli di ruolo della moto: Filippo «Pippo» Pozzato

Avslutter med et bilde av meg selv, vet det er farlig. Prøvd å finne feil på bilde men syns selv jeg har klart å se bra ut her:

Reklame
Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Del 1. Det skal se bra ut

  1. Marcus ;)

    Bli litt brunere, det ser også bra ut, å ha et høyt tan-nivå gjennom sesongen er minst like viktig som alle overnevnte. Vil gjerne se litt stoff om livssynet Euro-syklist i del 2. Ikke at jeg ikke kan euro-reglene, men viktig at andre konventeres over!

  2. Siden du spør om feil, kan jeg være behjelpelig. Drakten har ingenting hvitt på seg, skotrekkene er gule, brillene er Okley, Lance-bånd på armen, hjelm på, men uten sykkel???, sponsor i form av TREK! Men herregud, du har jo skjønt alle prinsippene, så nå er det bare finpuss som gjenstår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: