Åsane sykkelfestival 1/2

Først, tusen takk for alle positive tilbakemeldinger om bloggen, veldig hyggelig:)

Her kommer et kort innlegg om dagens 2 ritt fra Åsane sykkelfestival.

Ritt nr 1 var tempo, noe jeg trives veldig godt med, men med litt pinglete kjøring og litt lite energi blir det aldri det helt store. Jeg vant Elite klassen og fikk dagens 2 beste tid, altså jeg ble slått…. Jan Willian fra junior laget klinket til med en strålende tempo og hammret inn en tid som var 2 sek bedre enn meg. Dette er så klart veldig surt, men også en vekker om at man må ha 100% FOKUS heletiden skal man vinne. så gratulerer

Dagens 2 ritt var en 30km kort fellesstart med en jævlig bakke som skulle tråkkes opp 8 ganger. Jeg er spurter, løypen hadde en hard oppoverbakke! Oppoverbakke+spurter= FAIL
Men vi hadde en plan, jeg skulle gå ut hardt og holde tempoet i så mange runder jeg bare klarte for David, vel la oss si det sånn at jeg holdt tempoet i mange runder men 200-300meter bak feltet.. Alt i alt ikke en spesielt bra dag men beina er KANON, desverre var ikke overskuddet der det skulle være i dag.

Men selvom det ikke gikk så bra å det var litt hardt vil jeg trekke frem denne reglern for syklister:

1. Image and style shall be the primary concerns of the Euro Cyclist. When suffering, one must focus first on maintaining a cool, even composure and second on performance.

Jeg vil påstå at jeg klarte dette med glans og til tross for at jeg slet med syre godt oppover ørene tok jeg meg utrolig godt ut:)

Men fikk en veldig god tempoøkt noe som hjelper mot neste mål for meg: KM tempoen

I morgen venter et nytt ritt som går motsatt vei av årets NM løype i bergen, men med et annet oppløp, her er jeg veldig lysten på seier.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: