Åsane sykkelfestival 2/2

Ja, hvor skal jeg begynne…vanskelig å forklare hva som skjedde under dagens ritt!

Beklager allerede nå litt kaotisk og rar forklaring av rittet, men er fortsatt litt for sliten til å skjønne hva slags kjøring det var under dagens ritt.

Dagens ritt gikk opp og ned så det holdt for å si det mildt, masse masse bakker noe som ikke passer en spurter som meg. Derfor var planen klar, ofre meg for David og gjøre alt i min makt for at han skulle få en billigst mulig reise.

Dagens motto: Hjelperytter til syra tar knekken på deg og litt til

Starten gikk og etter ca 3 min klinket jeg til opp en av de bratteste bakkene fra NM løypen, jeg holdt trykket over toppen og ingen fulgte etter. Dermed var dagens første brudd gått, jeg kjørte ca 5km alene før en fra åsane ck støtet etter. Jeg økte tempoet litt for å gi han litt kamp om å komme opp for å slite han ut. Vi sammarbeidet i ca 3 km før jeg kjørte han av hjul..mitt solobrudd holdt i 3 runder før hovedfeltet kjørte meg inn i budd av den lengste bakken, her falt jeg av de 2 neste rundene men kjørte meg inn igjen på flatene hver gang, underveis på disse 2 rundene jeg var i hovedfeltet tettet jeg luker for David og holdt farten oppe.

På slutten av tredje siste runde støtet jeg direkte etter jeg kom meg opp igjen etter bakken og fikk kjapt en god luke, jeg økte jevnt frem til siste runden men da var det veldig veldig veldig veldig veldig tomt i tanken…feltet tok meg igjen i siste lange bakke og dro lett fra meg. Merket at jeg hadde vært i brudd store deler av dagen solo med masse vind.

Jeg klarte å samle litt krefter over bakken og slo 2 stk fra feltet i spurten.
Store deler av dagen i dag satt jeg stort sett å tenkte kjør, kjør og shut up legs and do what i tell you

Etter at jeg halveis falt av sykkelen og hadde tendenser til krampe i begge bein mens jeg lå på bakken fikk jeg beskjed om at David hadde vunnet, altså en vellykket dag.

Rittet gikk slik jeg og David hadde planlagt, jeg var i brudd slik at han slapp å jobbe og jeg tettet luker for han da jeg var i feltet slik at han sparte krefter, at han toppet dagen med seier var utrolig godt.

Morsomt at Knoll og Tott endelig fikk til et godt sammarbeid.

Her er 2stk Bilder fra dagens ritt og under en liten video av Jens Voigt som forklarer hvordan jeg hadde det å tenkte under dagens ritt!

Meg i burdd, usikker på hvilken runde!
Fotograf: Jan Roger Jensen

Meg i brudd på nest siste runde!
Fotograf: Jan Roger Jensen

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: