Del 2. Det skal se bra ut

Ja, endelig er den her tenker du eller gjør du det?
Er du av typen «syklist» som pendler til å fra jobb i selvlysende jakke og sekk?
Eller er du av typen «syklist» som har trekk over hjelmen?
Vel…du er ikke syklist, les del 1 og del 2 og ta deg sammen!

Velkommen til Del 2. Det skal se bra ut:

Syklister er godt trent og de fleste ser tynne ut. For å være et toppsyklist er kostholdet viktig, syklister forbrenner veldig mye under trening/ritt derfor er det også viktig å fylle på med nødvendig næring. Jeg kan vel strengt talt ikke så jævlig mye om dette temaet til å kunne uttale meg om det her, men jeg vet at det som med alt annet innen sykling skal se bra ut. Så når du spiser osv, husk det må se bra ut, kanskje slik som dette:

Ha gjerne med en på ritt som kan mate deg, det ser proft og bra ut. Bare se selv

 

SÅ til drikke: kaffestoppen, er du syklist eller «syklist» og er ute på langtur ender det som oftest med en form for kaffestopp. På disse går man som regel inn å bestiller kaffe, her ser jeg mange som går inn med hjelm….FAEN..!!! Går du med hjelm inne eller? nei tenkte meg det. fordi det er upraktisk og ser dumt ut.. ta av hjelmen når du gjør det og bestill espresso..FORDI det ser bra ut:)

Så til alle dere tullinger som sykler rundt og vingler fra side til side…eh TA DEG SAMMEN, du skal ikke vingle til siden fordi du ikke kan sykle eller fordi du er sliten..det er regel nr en, du skal se bra ut: 1. Image and style shall be the primary concerns of the Euro Cyclist. When suffering, one must focus first on maintaining a cool, even composure and second on performance.
Så neste gang du/dere er ute å sykler, sitt rolig med overkroppen, ikke lag rare grimaser med ansiktet men beveg kun beina og se avslappet ut. Her kommer et eksempel på hvordan du skal se ut når du sliter deg gjennom et ritt:

Slik ja, Det ser bra ut

Det ser bra ut:) 

Så over til et litt skummelt tema som ikke er skummelt: Alkohol, mange reagerer på at syklister drikker vis osv under sesongen. De drikker ikke mye men de drikker! JA? hva så? La oss se på fakta: Hvis man vinner et ritt får man Champagne og flaskeholderene til en sykkel er dimensjonert etter vinflasker (Jo de er det, se her)

Min sykkel

trenger man mer fakta? her er en til: Det ser bra ut

Eksempel:

Pippo Pozzato la ut dette på twitter for noen dager siden av seg selv, det ser bra ut

Da er det over for denne gang, vil gjerne ha inn tips til ting jeg kan ta opp i del 3, legg  igjen en kommentar eller send meg en melding på twitter, mobil eller facebook!

Til slutt vil jeg bare si at du som syklist har lov til å være litt femi, ikke vær redd for å vise det frem. husk at du ser bra ut hvis du gjør ting riktig!

Ps. Som syklist ofrer man mye tid til trening, både i godt og dårlig vær. Da er det viktig å ta vare på seg selv slik at man ser fresh ut til neste treningsøkt. Restitusjon er stikkordet og det kan utføres underveis i treningen hvis det er pent vær, her viser Pozzato hvordan:

Pippo Pozzato vet å tenke på utseende

Jeg personlig tar et boblebad etter noen timer på sykkelen i regnet, men husk: Ta med en dame, da ser det mye bedre ut:

Anette og meg

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: