Seier og kretsmester på tempo

Ladet opp med dobbel espresso og masse Fabian Cancellara videoer til frokost…Å

Endelig et ritt som er litt viktig der beina, hode og alt klaffer….Sol og skyfri himmel på sotra i dag.

En litt over 19km lang tempo sto på planen og med medvind til og motvind fra vening var det et hardt ritt.
Jeg kom raskt inn i flytsonen å fant raskt rytmen, samtidig som jeg konsentrerte meg om å tråkke fort.

Til vending gikk det greit og kun noen km etter vending tok jeg igjen 2 stk som hadde startet før meg, det var overraskende tungt etter vending så jeg brukte litt tid med å kjøre fra de jeg hadde tatt igjen men jeg økte til han som startet bak meg. Mot mål var jeg relativt sluttkjørt da løypen var småkupert og det gikk slakt oppover hele veien til mål etter vending.

Jeg klokket inn på tiden 25.50 (ca 45km/t i snitt for de som bryr seg om det) som var dagens beste tid, utrolig god følelse er nok like viktig som resultatet i dag og jeg gleder meg til NC avsluttningen neste helg!

Her er et bilde av meg og Eirik fra dagens ritt. Eirik fikk sølv i U23 klassen!:

Meg (Gull Elite) Eirik (sølv U23)

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Seier og kretsmester på tempo

  1. Gratulerer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: