Sesongens siste langtur

Da var sesongens siste langtur unnagjort. Den ble på litt over 4 timer i et veldig behagelig tempo gjennom fjorårets NC løype i bergen. Litt mer detaljer om langturen ser du i bilde nederst i innlegget, hentet fra Garmin.

Jeg dro ut alene på turen men møtte på Stian Remme fra Joker Merida etter ca 1km, han slang seg med og vips ble turen litt lettere. Man plukker også opp tips underveis på slike turer og det er gøy å trene med folk som har vært på topp nivå i Norge en stund. Man blir inspirert av å sykle med gode syklister som blandt annet har vært på samling med Saxo Bank.
Vi hadde sol hele veien med et lite unntak da vi var ba gullfjellet. Herlig å avslutte siste langtur i slikt vær og med godt selskap. Man får snakket om alt mellom himmel å jord og før man vet ordet av det er treningen over. Etter at Stian måtte hjem å styre med unge i barnehagen osv tok jeg en liten avstikker for å nyte det flottet være, veldig fornøyd med dagen og kvelden blir nok like bra.

Skal ut å spise med Filip Eidsheim (Østerhus), Amund Dyrnes (stavanger) og Kristian Ellerstsen (fana). Godt å koble litt av fra syklingen da man begynner å merke at en lang sesong går mot slutten. Avslutter med 2 bilder, et med litt info om turen i dag og et at Stian:

Stian Remme under dagens økt

Litt info fra Garmin om dagens tur! Typisk langtur her i bergen

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: