Sesongen 2013

Sesongen 2013 nærmer seg veldig om det er mye frem og tilbake ang klubb, det er mye tenking om dagen men jeg vil i løpet av uken komme med et innlegg der jeg har bestemt meg og skriver litt om hvilken klubb jeg sykler for neste år!

Mer en det kan jeg ikke si enda, mange som snakker og mange som tror. Jeg vet litt mer en noen men skal på møter iløpet av denne uken da jeg får mer info selv. Følg med på denne siden utover i uken for mer info:)

Jeg kommer også til å lage en liten mini serie i vinter der du kan følge meg gjennom vintertreningen slik at du får et lite innsyn i sykkelnorge om vinteren.

På gjennsyn

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Sesongen 2013

  1. rottefar

    Kontinentallag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: