Nytt lag 2013

Per tutti i visitatori italiani, in arrivo una serie sul ciclismo a questa pagina, tramite youtube, quindi restate sintonizzati

 

Hei hei!

Da er det klart, jeg bytter klubb i 2013. Jeg vil først takke Bergen CK for sammarbeidet de 2 første årene som syklist, et litt tulle år og denne sesongen da jeg satset skikkelig! Har utviklet meg mye så setter pris på tiden i klubben.

Men jeg har altså valgt å bytte lag, hvorfor?
Jo Fana setter opp en elite satsning med U23 ryttere og meg, David Desa bytter også til Fana noe som også er en av tingene som gjør at jeg blir med. Jeg trives bra med han og vi gjør hverandre gode på sykkelen, så å fortsette sammarbeide i samme lag var viktig.
Jeg har også snakket mye med Knut (nye treneren min) og sammarbeidet med han er også en av de viktigste årsakene til lagbyttet

Jeg får også 2 trenere, Knut Bøe som mange i sykkelmiljøet kjenner til. Han startet Sparebanken laget i sin tid og har trent en rekke Norges mestere blant annet var han treneren til Kurt Asle Arvesen. Den andre som kommer inn som trener er Kjetil Ingvaldsen som har gode tempo kunnskaper og med blandt annet 2 plass fra NM tempoen i 2006 der han slo Edvald.

Målene for 2013 blir lagt i tiden fremover og sesong oppkjøringen starter i november. jeg trener allerede litt og er veldig motivert.
Liten samling i Gran Canaria i desember !

Hovedmål bli NC for laget og enkelte kretsritt som vi vet vi kan vinne. For meg blir topp 10 på NM tempoen et mål sammtidig som jeg har en god avsluttning jeg vil vise frem i NC!

Jeg vil også komme med en mini serie her (via youtube) om det nye laget, der du kan følge oss gjennom vinter treningen og neste sesong!

Flere ryttere er aktuelle men så langt er det:

Fana Elite 2013 så langt består av:

-Dan Erik Hansen, født: 1988

-David Desa, født:1993

-Ole Andre Austvoll, født: 1994

-Roger Dale

-Simen

Dette var et kort info innlegg med grunn info, mer kommer etterhvert både om ryttere som er aktuelle og resultater fra dem i 2012!

Følg med!

Categories: Uncategorized | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Nytt lag 2013

  1. Da ønskes dere lykke til i Fana. Med Knut og Kjetil i støtteapparatet kommer dere til å vokse som syklister!

  2. Øyvind Madsen

    Jeg ønsker dere lykke til med elitesatsingen. Stå på! :=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: