Helg betyr mengde og langtur for Team Fana

Da er helgen over noe som betyr at en uke med god trening er lagt inn.
Helgen brukes til mengde trening i form av langturer, jeg brukte selv lørdagen til litt over 4 timer sykling med Espen og Simen fra Team Fana før jeg avsluttet med litt basis styrke foran tv´en.

Jeg benyttet også lørdagens langtur til å få min første velt for sesongen da jeg skled i en sving på noen blader, heldig vis var farten svært lav og ingen skade skjedd. Kom meg fort opp igjen å suste videre nedover før jeg fullførte treningsøkten.
Resten av lørdagen ble tilbrakt i vannrett posisjon på sofaen for mest mulig restitusjon. Jeg merker godt treningen etter en rolig oktober mnd.

Søndagen sto løping for tur, også her er det mengde som har fokus og litt avkobling fra sykkelen.

Turen denne søndagen ble gjort alene ettersom jeg hadde noe annet hjemme som hindret meg i å trene med resten av laget.

Men turen gikk fra opp Ulriken, over vidden, opp rundeman eller hva det nå enn heter, ned til Fløyen og hjem… Denne herlige økten gikk på 3 timer og 53 minutter, hoppet inn døren hjemme og rett i dusjen..deretter gikk ferden målrettet mot sofaen der vannrett posisjon ble innatatt og nrk sportssøndag ble slått på tv´en..

Nå er jeg klar for en fortjent hvile dag i mine øyne, 24 timer trening er satt inn i treningsdagboken og motivasjonen før den nye treningsuken er på topp… Neste uke kommer noen video klipp med presantasjon av hver enkelt rytter i Team Fana Elite så følg med, mye bra i vente:)

Byeeeee

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: