Lang løpetur i fjellet!

Hallo!

Vi i Team Fana kjører 3 langturer i uken på denne tiden av året, Onsdag, Lørdag og Søndag!
Som du ser på kalenderen er det i dag søndag å på planen sto 4 timer løping!
Dagen startet ved Fana hytten utenfor bergen der jeg, Espen, Ole og vår trener Knut møtte opp for trening.
Vi jogget rolig innover fjellheimen ved Fana og opp mot Livarden, jeg hoppet og spratt litt raskt ned noen skrenter og fikk en liten luke på vei opp mot toppen så fikk tid til å skrive navnet mitt i boken på toppen før de andre kom opp!! Kort fakta om Livarden: Toppen er 683 moh…!!!
Etter dette gikk turen nedover igjen mot Fanahytten der vi satte kursen hjemover, jogget da alene fra bunn og hjem! Litt mye snø på fjellet gjorde at det ble en fin tung dag på beina.
Da jeg kom hjem stoppet klokken rett over 4 timer og alt i alt en veldig god treningsdag!

Uken som gikk: Da er en uke med 6 dagers trening over og her er noen små fakta om uken som gikk ang trening:
*Antall treninger: 8
*Antall kalorier: 15.245 C
*Tid: 23 timer 20 min og 16 sek
*Høydemeter: 3954
*Avstand (uten rulleøktene) 254,43km

Jeg vil også kort ta med litt om basis trening som jeg i år har satt enda mer fokus på, vil anbefale dette for alle som trener. Under basistrening tar jeg forskjellige øvelser der jeg trener opp stabiliseringsmuskaltur. Noen av disse øvelsene er, planken, sideplanken, armhevninger, situps, rygg og en vi kaller for reka! Mange av disse øvelsene gjennomfører jeg i slynge, dette er både tyngere og jeg føler man får brukt flere muskler samtidig som man styrker balansen bedre.

Jeg føler at disse øvelsene styrker balansen i musklaturen og ikke minst stabiliseringen av muskler i hele kroppen slik at jeg kan gjøre treningen med vekter og på sykkelen mye mer avslappet!

Vil igjen anbefale dette på det sterkeste, har du noen sprøsmål er det bare å komme med de så skal jeg svare så godt jeg kan!

Bye

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: