Mallorca del 2 dag 10

Dagens fakta greier

Avstand: 167.64 km
Tid: 6:00:03
Gj.sn. hastigh.: 27.9 km/t
Høydestigning: 3,226 m
Kalorier: 2,990 C
Gj.sn. temperatur: 21.0 °C

Litt små skeptisk til antall høydemeter men får prøve å stole på garmin gps`en.

Dagens langtur ble syklet alene da Ørjan tok en hviledag og Espen AKA Bobby Julich fortsatt sliter med viruset sitt…Er jo nesten litt synd på den stakkars bobby`en vår, han er jo så ivrig men får det ikke til. Men har troen på han, den dagen viruset slipper kroppen smeller det fort tror jeg:) Som om ikke viruset er nok har han også fått myggstikk, vi har diskutert dette litt å det er veldig lite som kan måle seg med den følelsen at det klør…det er så veldig mange ganger værre enn noen intervaller på sykkel. Ps. ingen ting er vondere enn å tråkke på en legokloss…!!!

Når man er på en 6 timers treningstur alene, i strålende sol på en så flott øy som Mallorca kan man ikke klage. Men man begynner å tenke litt, mamma sa på skype i går at jeg er heldig som får sett så mye av verden når jeg reiser rundt. Det har hun jo rett i, men når man sykler med flere personer legger man ikke alltid merke til alt man sykler forbi. Derfor vil jeg påstå at en langtur alene i 6 timer har mange likheter med å være på fylla…man sitter å tenker over ting man ellers ikke tenker på og finner løsninger på en rekke verdensproblemer uten at det blir noe mer enn en teit tanke. Man blir også sånn helt pluttselig litt sentemental å syns gamle bygninger og vakker natur er helt fantastisk å se på..Men det er vel ikke feil?

Ellers er det lite å melde om, begynner å bli klar for rittsesong nå. Den begynner førstkommende søndag, føler meg veldig mett på trening etter en uke med mye mengde. Føler beina er veldig tunge etter all treningen, men er innstilt på å gi alt + litt til når jeg står på startstreken. her er litt fakta om trening så langt denne uken:

Avstand: 715.52km
Tid: 26:01:31
Kalorier: 13,675C

Dagens bilder:

IMG_2074

Kaffestopp er bedre når man er fler, så derfor ble det dagens stopp kun brukt til påfyll av flasker.

IMG_2075

Den korte stoppen var i byen Inca

IMG_2078

Her fra slutten på turen.

IMG_2079

Etter hva jeg ser av værmeldinger fra Norge skal jeg være glad jeg er i Spania.

IMG_2082

Spansk liten perle dette. Prøvde en ny vei da denne utsikten dukket opp.

IMG_2084

Forstår at mange rømmer landet for dette om vinteren.

IMG_2085

Syklet en gammel humpete vei på toppen der det nesten ikke var folk, der så jeg denne inngangen.
Ble litt skeptisk og småredd så syklet fort videre…

IMG_2089

Kort stopp på toppen.

IMG_2092

For første gang iløpet av oppholdet gikk jeg 2 min på stranden..veldig varmt i dag.

IMG_2095

Her er stranden som er 1 meter utenfor hotellet…helt fantastisk.

Takk for at du igjen har tatt deg tid til å lese det tullet jeg skriver:)

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: