Mallorca del 2 dag 12

Klar for sesongstart i dag, leide en bil å kjørte til andre siden av øyen her på Mallorca.

Var spent ettersom jeg hadde mye trening i kroppen å har følt meg veldig tung. Målet for dagen var egentlig å sitte langt fremme og få en god gjennomkjøring!
Det fikk jeg, det startet egentlig veldig hardt, følte meg tung å da jeg pluttselig befant meg i noen tidlig bruddforsøk angret jeg litt, men etter 15 min kjøring samlet det seg å det gikk i mer jevn fart.!

Satt midt i feltet til det var kjørt ca 40 min, da bestemte jeg meg for å kjøre meg frem for å prøve å komme med i teten, jeg følte meg fin å kom egentlig ganske billig opp i tet, merker at all treningen i vinter har hevet nivået mitt mange hakk!
Da jeg var kommet opp skjedde det som alltid er like surt, 2 plasser foran meg skjedde et uhell å ut av svingen delte feltet seg, jeg var i den gruppen som ble presset ut å hindret. Etter 4-5 runder med intens jakt på første del av feltet å med en liten gjeng lite dravillige spansjoler på hjul sveivet en av arrangørene med hendene å ba oss stoppe, jeg kjørte inn til siden, men etter at han hadde snakket i 1-2 min på spansk til meg forsto jeg det slik at jeg var tatt ut! da jeg kom til mål for å hente lisensen min sa de at jeg ikke skulle ha blitt tatt ut….men det var litt sent å komme med da! De var heller ikke så fryktelig gode i engelsk men de prøvde å forklare noe med poeng, hvis jeg forsto de rett hadde jeg vistnok vunnet 2 innlagte spurter underveis uten helt å fått det med meg, men dette kan jeg ikke si helt sikkert!

Men alt i alt veldig fornøyd med dagen, veldig gode bein og en utrolig god følelse på at formen er der den skal være før neste helgs NorgesCup åpning i Sandnes!

Nå venter 2 dager til her i Spania før hjemreise onsdag.

Vil også gratulere lagkamerat Ole Andre Austevoll med lagets første seier for året på tempo i bergen, Herlig å se den sterkeste på laget levere varene! nå må vi andre også levere:)

IMG_2119

Topp stemning på vei til ritt.

IMG_2123

En utrolig god følelse å sette på start nr igjen!

IMG_2125

Fantastisk følelse på årets sykkel også, utrolig stiv i svingene å får raskt opp farten.

IMG_2126

 

Selvom det ikke ble en perfekt dag fikk jeg en 100% god gjennomkjøring, fikk de svarene jeg ville ha
men ikke hadde turt å forvente. Gleder meg til resten av sesongen!

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: