Tung sesongstart & UCI 1.2 ritt neste…!!!

Litt sent innlegg men her kommer det:

Sist helg var det sesongåpning hjemme i Norge, nærmere bestemt Sandnes.
Jeg kom så å si direkte fra treningsleir i Spania ned til Sandnes, forventningene var skyhøye da kroppen føltes veldig bra og formen aldri har vært bedre på dette tidspunktet før.
Helgen startet med en tempo på 28 km, det håpet jeg att navnet mitt skulle  være blandt de 20 beste, men det kan man jo trygt si ikke skjedde.. På oppvarmingen føltes kroppen kanon men etter noe km kjente jeg at dette ikke var dagen. Som Cancellara sier, det værste med tempo er når man kjører en tempo og ikke er i form/har dagen.!
Man skal gi alt, men 60% er alt du klarer å gi, vel kan man at tempoen gikk VELDIG mye oppover (noe som ikke passer meg), men slik som jeg har trent i vinter og på det nivået jeg ønsker å være på er ikke dette noen unnskyldning lengre.

Dagen etter var det klart for Norges Cup start i Sandnes, tempoen dagen i forveien var glemt å nye mål for dagen var satt.
Satt veldig bra med de 2 første rundene, havnet bak et uhell på 3 men kom meg lett opp igjen og kjørte helt i front!
Så rotet jeg det til å mistet feltet på 4 runden men kjempet meg opp igjen, ut på 5 runden følte jeg meg pigg, men så pluttselig sa beina stopp…veldig merkelig følelse, men det var rett og slett ikke mer å hente, farten ble for høy og jeg ble tatt ut før 6 runden startet.

Der å da var skuffelsen enorm for kroppen føltes kanon, men beina klarte rett og slett ikke farten! Følte meg helt tom etter helgen og slet et par dager ut i denne uken med å få overskudd nok. Tror kanskje jeg ikke hadde fått nok overskudd etter samlingen i Spania, men dette får jeg aldri svar på.!

Vel tilbake i bergen har jeg hatt 3 dager på temposykkel siden helgen, vel vitene om at jeg må finne igjen godfølelsen på den for å sykle godt på tempo! Derfor fokuserer jeg ekstra mye på dette fremover.!
Har fortsatt tunge bein, men stoler 100% på opplegget  vi får av Knut Bøe. Neste store mål er Post Cup i Danmark den 12 mai, til dette ritette skal vi slippe opp på treningen å få inn formen.

Men før den tid venter 2 nye tøffe ritt i Norge, nemlig Hadeland GP og Ringerike GP, begge disse rittene har UCI kategori: UCI 1.2, noe som tilsier at nivået blir veldig høyt, det er også 2 veldig tøffe ritt men mye barde bakker så her skal jeg virkelig få kjørt meg, Rittene er på 179 og 174 km.

Etter dette skal jeg tilbake til bergen i 2 dager før vi setter kursen mot Danmark, på veien dit er jeg så heldig at vi skal innom Kongsvinger (min hjemplass) for å sykle et turritt der! det blir utrolig morsomt for meg å vise frem hjemplassen til rytterne på laget!

Mer har jeg ikke å si, avslutter med litt bilder fra NC helgen, fotograf er Simon Vinnes (Fana fotograf)

72512_449597055124059_644507521_n

Bilde fra oppvarmingen til tempoen.

524615_449598611790570_1836244522_n

Meg og Ole Andre før fellesstarten, Ole leverte en knall god fellesstart! Sånn som formen hans er nå
håper jeg å kunne hjelpe han til noen gode resultater i Hadeland GP og Ringerike GP

524818_449597281790703_367178914_n

Ut fra start på tempoen

603765_449597305124034_1368035660_n

På vei ut på tempoen

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , , , , , , | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: