Årets første seier & en god ritthelg

Da er ny ritthelg ferdig med 3 ikke fult så viktig/store ritt ferdig kjørt!
Målet for helgen var å få 3 gode gjennomkjøringer og fart i beina.

Vel som sagt så gjort, helgen startet med Vats rittene. De var som navnet tilsier på Vats å startet med en tempo på nesten 12km. Her var målet å finne flyten i en krevende og kupert løype! Jeg kom fort inn i rytmen å det var godt å kjenne at all treningen på sykkelen endelig gav resultater i form av en god følelse og en seier.

Klokket inn på 16.29, fornøyd med tiden i den løypen, kun 1 flate. Har nok enda mer inne, men jeg fikk en god følelse og det var det jeg var ute etter. På fellesstarten merket jeg fort at beina var elendig, dermed ble jobben å kjøre hardt for David, hadde desverre ikke kreftene til å taue han helt opp til seier men ga han 1 posisjon inn mot spurten, desverre var det 3 man foran som han såvidt ikke tok igjen!

Dagen etterpå var det nytt ritt, denne gang på Voss, her var målet/planen å kjøre hardt fra start å så lenge det gikk! Hadde ikke helt dagen men tauet på feltet i front de 3 første milene! hadde nok sittet med inn hadde jeg ikke kjørt hardt men enda en god gjennomkjøring, avsluttet en bra ritthelg med en 160km langtur i dag! Nå skal overskudd samles før NorgesCup på Eidsvoll til helgen.!

 

_SHB0429

 

Bilde rett etter målgang på helgens tempo.

 

Vatsrittet 2013-4

Tidlig i rittet, Team Fana viser frem draktene, slik var det gjennom hele rittet.

Vatsrittet 2013-55

 

Her ligger jeg i front å gjør jobben

Vatsrittet 2013-56

 

Slettes ingen lett jobb, men utrolig gøy å kjøre for laget.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: