NorgesCup Eidsvoll & rankingritt

Da var det klart for NC nr 2, denne gang ved Eidsvoll. På programet sto 2 stk fellesstarter, NC relativt flat med en lite kneik mens rankingen inneholdt 3 bakker. Østerud som var relativt slak, Minnåsen som er en skikkelig bakke på nesten 5km og Tajet!

Først NC, følte meg pigg hele uken å forventet at formen for føste gang i år skulle svare til forventningene, det gjorde den ikke i starten! Jeg følte meg ikke helt bra å laget bestemte seg for å kjøre for Ole og David. David satt fint fremme mens jeg måtte kjøre opp Ole noen ganger i feltet, på langing tok jeg også flasker til han noe som etterhvert tappet på kreftene mine. Roger hjalp også til med dette.
Ut på nest siste runden skulle jeg kjøre David og Ole helt i fornt inn mot den lille bakken, vel fremme i front var David med men ikke Ole. Han hadde hatt en punktering, da feltet kjørte bånn gass opp bakken hadde jeg ikke krefter til å holde feltet eller å kjøre opp Ole når han kom! Men vi trillet i mål noen min bak hovedfeltet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, det var godt å endelig sitte i front å kjenne at formen var god.

Så til søndagen, jeg er jo ikke lagd for bakker som går oppover, derfor skulle det kjøres for de andre denne dagen også, et stort brudd fikk tidlig. Inn i første slake bakke satte Willman litt fart, jeg og David støtet litt men kom ikke ifra. Rundt 15 km før Minnåsen kom det en kort liten knekker, jeg tenkte at hvis jeg ville være med over Minnåsen måtte jeg komme inn før feltet, jeg valgte derfor å klinke till opp kneiken, jeg fikk raskt en stor luke til hovedfeltet samtidig som jeg fikk med Odd fra BCK, en rytter fra ONCO , en fra PlussBank og noen klubbryttere, vi sammarbeidet godt å kjørte mye inn på bruddet samtidig som vi fikk gå fra hovedfeltet.

Vel inne i bakken delte gruppen seg, jeg maktet ikke å henge med de beste oppover men kjørte jevnt.
I det vi nærmet oss toppen kom Willman med en liten gruppe med Gabba fra Team Sky like bak, jeg bet meg fast noen meter før jeg måtte slippe men fikk akkurat sitte med neste gruppe over kulen, jeg satt da i en jaktene gruppe nesten i tet! dette var en utrolig morsom opplevelse som brått ble stoppet da det gikk en velt i gruppen langs Hurdalsjøen, jeg ungikk den men mistet gruppen! Klarte aldri å komme meg opp samtidig som kreftene sakte men sikkert ble brukt opp mot mål, ved passering mål ble feltet jeg satt i desverre tatt ut.
Likevel gøy å komme over Minnåsen med deler av teten da hele hovedfeltet ble delt i mange små grupper opp der.

Jeg fikk vist for meg selv at formen er på vei og at jeg er mye sterkere i år enn i fjor, nå skal få en gjennomkjøring med bergen-Voss til uken før NC bergen står for tur! Men NM tempoen er det jeg egentlig ser frem til.

Her er noen bilder:

IMG_2427

Treningstur med Nicholas og Filip

IMG_2430

Noe variert terreng

IMG_2431

Daivd på plass med vinterbukser

IMG_2450

Her bodde vi under NC Eidsvoll

IMG_2454

Koselige hytter med god plass

IMG_2455

Ole slapper av

IMG_2456

En stk junior har blitt sendt i seng

IMG_2459

Jeg har kommet ut av telling på hvor mange forskjellige senger jeg har sovet i så langt i sesongen

IMG_2462

Takk til www.sykkelsenteret.no for falsker og HIG5 for energi produkter

IMG_2464

Nam nam

IMG_2465 IMG_2468

Flommen kom nesten på besøk

IMG_2470

Gps etter NC

IMG_2471

Drakt før start på rankingrittet.

Det var det for denne gang, følg med videre:)
PS. vil si TUSEN TAKK til Mamma og min stefar Gøran som stilte opp å langet flasker til oss, veldig snilt gjort! Setter utrolig stor pris på det! 

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: