Tønsberg 4 dagers og høstsesongen

Da er Tønsberg 4 dagers ferdig og med dette er også høstesongen i gang for min del!

Dette er et etappe ritt bestående av 1 prolog 2 fellesstarter og 1 tempo!
Prologen gikk helt ok syns jeg, rett opp slotsfjellet i Tønsberg! Masse folk laget god stemning.

2 Etappe ikk 2 ganger over hvarnes bakken, var med i bruddet i starten men hadde ikke bein til å henge med, satt med laget inn mot bakken men måtte slippe oppover! trillet inn med en gruppe et godt stykke bak!

3 Etappe var målet brudd, jeg støtet selv og var med på støting den første timen men ingen fikk gå. etterhvert roet det seg litt ned og jeg inntok hjelperytter rollen for Ole før vi skulle inn i en bakke!
Jeg kjørte Ole helt frem på toget til pluss bank inn i bakken første gang, etter bakken var jeg nede i bilen for å hente flasker! Joker satte litt fart men roet ned etterhvert, Planen var å kjøre Ole opp i fronten i bakken 2 gangen også men vi havnet desverre i en velt midt i feltet i inngangen til bakken, Ole kom seg fort igang igjen men jeg sammen med veldig mange andre ble stående litt igjen! Med dette mistet vi feltet men trillet inn med en stor gruppe.

4 Etappe var tempo, noe som jeg ikke helt har lykkes med i år med untak av NM lagtempo.
Heller ikke på denne tempoen fikk jeg det til å flyte men var en god gjennomkjøring, føler meg veldig bra på sykkelen men får ikke ut det jeg vet jeg kan!

Neste mål nå blir noen lokale etappe ritt i/utenfor bergen!

Skal komme med et innlegg som oppsumerer sommertreningen med litt bilder til uken, men nå er det veldig mye reising frem og tilbake så holder for denne gang, nå bærer det ut i oslo for middag og bursdagsfeiring.

Her er et bilde fra prologen i Tønsberg

954742_10153049640365394_618672786_n

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: