NM i Grimstad ferdig, høstsesongen neste…!!!

Da er NM 2013 ferdig, igjen sitter jeg med 2 gode øvelser og en liten bom…
Siden sist innlegg har jeg syklet individuell tempo, den gikk ikke helt som planlagt! Jeg klarte ikke helt å pushe meg selv slik jeg vet jeg kan! Dermed endte det dårlig der, men fokuset ble raskt flyttet fremover mot fellesstarten å 198 km. Her var målet å komme i brudd eller sitte langt fremme hele veien underveis!

Det var tydelig at den «lette» løypen måtte gjøres hard av rytterne å det ble satt en veldig høy utganshastighet de første rundene!
Jeg og David holdt oss i front i håp om å skli med i et brudd, denne jobben ble lettere sagt enn gjort da jeg ikke hadde tunge gir men David var den heldige denne dagen å kom seg avgårde!

Da bruddet var etablert og feltet roet seg ned litt var det gått ca 1 time og 40 min, da hadde jeg kun syklet på lilleskiven (letteste gir foran) fra starten, men kunne endelig stoppe for service. Vår fantastiske svenske mekaniker Jonas var rask og effektiv så det tok ikke veldig lang tid før dette var fikset! Ole Kristian Stoltenberg som var komentator sammen med Mads Kaggestad var så snille at de også ropte opp over hele målområdet hvem jeg var osv..Da jeg endelig kom meg bak service bilen for pace opp til feltet brukte vi kun 1 runde på å komme langt frem, etter 2 runder var jeg helt i front. Der satt jeg egentlig bare for å skli med hvis noen støtet etter.

Etterhvert ble farten skrudd opp og etter 110-120 km var det full gass, da merket jeg kjøret fra tidligere på dagen med girproblemene å måtte slippe feltet, jeg havnet da i en liten gruppe med ryttere der rullekjørign tydeligvis var noe de ikke hadde øvd mye på! De som satt med ga ikke alt så de kunne like så godt bare lagt seg bak. Etter en stund trillet jeg bare rolig i fra og kjørte for meg selv som om det skulle vært en tempo! fant en fin flyt men ble tatt ut etter ca 2 runder, havnet på ca 100 plass!

Mer rotete og rar forklaring har jeg ikke, men alt i alt er jeg fornøyd!
Som klubblag var Fana i bruddet, satt fremst i feltet og med Ole sin 18 plass fikk vi også en av de øverste plassene for en klubbrytter, dette viser at jobben vi gjør begynner å gi resultater.
Nå er jeg hjemme på Kongsvinger en stund for mengde trening før Tour de Hallingdal skal sykles som trening, blir endel trening på dagen + ritt på kvelden!

Avslutter med noen bilder fra NM uken som gikk.

999520_10152894953855394_779933165_n

Treningstur under NM uken med denne gjengen: Roger, Edvald, Gabba, Kurt og Henrik

992843_10152894954185394_728481473_n

Her er Roger, Ole og Meg før tur, fotograf Landslagssjefen 

1000787_10152894954020394_1688237024_n

På kaffe-stopp møtte vi denne karen (oksen) hyggelig fyr.

IMG_2626

Her er vi på vei hjem fra Arendal, Edvald, Gabba og Henrik (kjent som TV2 kokk/Team SKY kokk)

IMG_2615

Henrik på fint på hjul, trives som kokk hos Team SKY, hyggelig fyr!

IMG_2609

Gabba og Edvald

IMG_2608

Roger og Ole Kristian Stoltenberg
Ole skal ha skryt for en rekke rykk og at han i tillegg
var med på drag i bakker dagen før NM fellesstarten, det er trøkk i mannen

IMG_2637

Frans-Leonard Markaskard og Ole på Smag & Behag

IMG_2633

Et stykke igjen fra min legg til Kurt sin..

IMG_2629

Fantastisk kake i Grimstad

IMG_2646

2 stk slitne Fana gutter etter NM fellesstarten

IMG_2647

Her på startstreken

1003112_10200108141086308_1692909114_n

Her jeg jeg i front av hovedfeltet ca 100km ut i rittet

IMG_2657

Nå om dagen sykler jeg rundt i Kongsvinger området.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: