Første treningsuke 2014

Da er første uke med trening for 2014 ferdig, utrolig godt å komme i gang igjen med systematisk trening.

Treningen i år er veldig lik den i fjor men med noen små justeringer, blandt annet med antall timer de første ukene.
Jeg har også endret noen små detaljer når det gjelder trening med vekter.
Uken startet lett og fint, men jeg merker at det er en stund siden sist langtur. Vi har vært en god gjeng på langturene denne uken, en god blanding med ryttere fra forskjellige lag så treningsmiljøet er uten tvil veldig god i bergen.

Kroppen har også svart ganske godt på treningen selvom jeg uten tvil kjenner gårsdagens 3,5 timer lange løpetur i fjellene rundt bergen… Hardt å komme i gang med disse turene men de er utrolig fine, trøster meg også med tanket at jeg ikke har så veldig mange av de igjen før Mallorca venter.

På laget er det jeg og David som har vært på langturene så vi er begge godt i gang.
Etter et friår fra tempo og spurt fokus har jeg i år valgt å fokusere mer på dette igjen, vi har desverre ikke fått temposykklene enda men så fort de kommer skal endel intervaller kjøres på den. Jeg har ogs valgt å trene på spurt igjen da jeg hadde en ok spurt i 2012 spurten.
På første spurt økt i år kjørte jeg 5 stk, 2 med tunge gir der jeg lå på ca 1555 max watt på begge 2, mens på de 3 vanlige spurtene på ca 15 sek kom jeg opp i 1639 watt på den siste og 68km/t, må si meg fornøyd med det i tungt vær og med regnjakke på! Kvaliteten første uke har vært god, overskuddet har vært der så håper det fortsetter slik når mengden etterhvert øker.
Å til slutt for de som har spurt om det så ligger jeg på i underkant av 20 timer i uken med trening nå i starten!

IMG_3729

Tilbake på rullen for intervaller

IMG_3735

Styrketreningen er også i gang, ikke fult så mange repetisjoner som i fjor men endel tyngre vekter, her med 100kg

IMG_3736

Kaffestopp i herlig solskinn på onsdagens langtur.

IMG_3739

God treningsgjeng

IMG_3746

Remme, Eidsheim, Eiking, Desa, Halsne, Lund og Kiserud

IMG_3754

Slappet litt av denne uken også, prøvde FIFA for første gang, første kamp endte slik.. Enkel seier:)

IMG_3771

Lørdagens langtur med spurter, her med godt selskap, Odd,meg og David

IMG_3773

God lunsj

IMG_3778

På lørdag ble det middag ute og en tur på konsert

IMG_3785

Litt hygge er lov

IMG_3793

Avslutten uken med en 3,5 timer lang løpetur over vidden med Odd, faren til Odd + hundene og David

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: