Takk for alt i 2013

Ja da var 2013 ferdig, et år fylt med trening og slit.
Men også mye positive erfaringer og opplevelser som tas med inn i det nye året. Skal si litt om 2014 men først 2013.

Det første jeg vil gjøre er å si takk til alle som har bidratt i 2013 sesongen. Da spesielt til mamma og min stefar Gøran, det dere gjør betyr utrolig mye for meg. Føler jeg ikke får sagt det nok eller får frem hvor mye dere faktisk betyr. Jeg er utrolig heldige som har dere i mitt liv, dere gir meg muligheten til å følge drømmen. Så jeg vil takke dere for alt, det at dere står bak meg å støtter meg hjelper veldig på motivasjonen.
Dere gir meg muligheten til å leve livet som toppidrettsutøver, dette er jeg evig takknemlig for, utrolig glad i dere.

Så en takk til resten av familien, ste brødre, søskenbarn, tanter, bestemor og bestefar tusen tusen takk for all støtte og ikke minst en herlig jul med gaver som virkelig hjelper meg her nede i Spania. Uten dere hadde ikke dette gått.

Så en takk til Knut Bøe, min trener. Lærte mye om trening gjennom sesongen, skaffet meg nyttig erfaring som jeg vil ta med meg videre i livet også utenfor sykkelsporten. Jeg vil også takke for muligheten til å jobbe på sykkelsenteret og ikke minst den gode sponsoren sykkelsenteret har vært for oss i Fana gjennom 2013 sesongen. Ser frem til en godt nytt år i 2014 med videre sammarbeid.

Så vil jeg takke Team Fana Elite rytterne, laget mitt. Herlig gjeng, takk Ole, Simen, David, Roger og Espen ser frem til flere ritt med dere og ikke minst gratulerer til Ole som ble proff…vi ses på samme lag i fremtiden.

Så en takk til Jan Roger i Bergen CK og Frode Jarle i Åsane for service og langing hjelp gjennom hele sesongen. Gratulerer med deres nye lag også, dere får det til, lykke til videre.

Takk til Red Bull som har levert drikke gjennom hele sesongen, utrolig godt å starte eller avslutte treningsøkter en varm sommerdag med en god Red Bull, håper det fortsetter slik i 2014.

2014 

Så over til 2014. Jeg har alltid likt å være meg selv, selvom andre kanskje syns det kan bli litt mye av og til.
Men jeg er bare den jeg er. Det at jeg stikker meg frem har også gjort at jeg blir lagt merke til, dette er som oftest positivt, veldig sjeldent negativt i mine øyne.

Etter at jeg lå avbildet halvnaken på en bakketopp i sykkelbladet Landevei ( Intervju link ) har jeg fått mye tilbakemeldinger og hendvendelser, enn så lenge ingen negative. Jeg fikk også noen sponsor tilbud etter dette, noe seriøst og noe litt mer random. Men noe jeg ble veldig glad for og takket ja til var en avtale med Multipower  .
Jeg har alltid vært nyskjerrig på nye ting helt siden jeg rotet rundt i skapene til bestemor som liten unge frem til i dag, derfor var tilbudet om sponsing fra en av de ledene sportsernærings leverandørene lett å takke ja til.
Jeg ser frem til et godt sammarbeid og seriøst sammarbeid i 2014. Håper vi kan løfte frem hverandre til de resultatene vi er ute etter. Takk for tilliten

Logo_1

Med dette avslutter jeg takke delen.

Jeg er nå tilbake i Spania, på plass i leiligheten og  i full gang med treningen igjen etter en god jul hjemme i Norge med familien.
Uten å snakke for mye i detalje har jeg fått en første uke her nede med litt over 31 timer trening.
Så over til det nye prosjektet, for å sprite opp tilværelsen og ikke minst gi dere som følger med på hva jeg gjør litt mer action har jeg tenkte til å filme hverdagen her nede i Spania i en hel uke.
Jeg vil da ta dere med på alt fra hviledager til blodslit i Spanske fjell, ja kanskje til og med en liten tur i dusjen. Man vet jo aldri…. Filmingen starter i morgen, så får vi bare krysse fingrene for at uken går så normalt som mulig slik at dere kan få en godt innblikk i hva som skjer i min hverdag her nede både foran og bak blogginnleggene..

Klarer du ikke å vente på neste innlegg kan du følge med på små oppdateringer ved å trykke her: Instagram
Vil du se treningsøktene mine kan du klikke inn her: Strava og vil du lese små oppdateringer og andre uviktige kommentarer følger du meg på twitter ved å klikke her: Twitter

Så frem til neste gang, på gjennsyn.

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: